Holder byggeplassen i gang:

Ansnes Entreprenør AS tar i bruk Byggeplasstjenester

 

Full og uoversiktlig container på byggeplassen er historie. Med en egen container kostnadsfritt levert og påfyll med akkurat det man trenger til kommende ukes arbeid, gjør det langt enklere å ha oversikt og holde byggeplassen gående. For bedrifter som Ansnes Entreprenør AS er dette gode nyheter!

 

Vi treffer en fornøyd prosjektleder, der hvor han skal være – nemlig ute på byggeplassen. Her er de i gang med et stort rehabiliteringsprosjekt av en over 100 år gammel enebolig.

Ansnes jobber i all hovedsak med rehabiliteringsprosjekter og da har de ikke mye plass innendørs til oppbevaring av verktøy og festemidler.

Vi har stort sett alltid en egen container på byggeplassen, men utfordringen er at denne fort blir full og uoversiktlig.

"Med en container til oppbevaring av verktøy og festemidler, har vi god oversikt over hva vi har i hyllene."

 
Container

Ved å få en egen, gratis container fra Maxbo Proff, gjør at vi har langt bedre plass og oversikt i hyllene. – Da blir det enklere å finne frem til skruene du trenger og det blir ikke mange åpnede skruepakker som er vanskelig å levere tilbake. Med ukentlige statusmøter, sørger Maxbo for at alt ligger tilgjengelig til kommende ukes arbeid.

 

"Vi er alltid ute etter nye og smarte måter å løse ting på."

Under Bygg Reis Deg i oktober 2017 ble vi introdusert for Byggeplasstjenester. Vi ønsker å utvikle oss selv og det er spennende å få være med å teste ut nye løsninger. Vi skulle i gang med et nytt prosjekt og det var en god anledning til å teste ut hva Maxbo Proff kan levere på dette området, forteller daglig leder Ivar Rune Ansnes.

"Vi slipper å reise fra byggeplassen fordi vi mangler skurer, det sikrer god fremdrift."

 
Festemidler

Vi ønsker å jobbe på byggeplassen og ikke kjøre frem og tilbake for å hente varer vi trenger. Vi sparer både tid og penger på å ha alt vi trenger på plassen. – Vi trenger ikke selv bruke tid på å reise for å handle det vi mangler.

 

"Vi får presentert og demonstrert nyheter der vi befinner oss – nemlig ute på byggeplassen."

 
Produkter i bil

Noe annet de opplever som spennende med denne type tjeneste er at Maxbo har med seg nyheter, nyttige produkter og materiell i bilen. Det gjør det mulig for oss og enkelt få en oversikt over hva som er nytt og forbedret og få testet det ut. Dette får du ikke når du ringer inn for å bestille produkter, da får du det du bestiller.

 

"Vi ønsker å fokusere på det vi er best på – nemlig å bygge."

Vi jobber stort sett med rehabiliteringsprosjekter og i eldre bygninger vet man ikke alltid hva som skjuler seg bak veggen. I oppstarten av et prosjekt er det ofte en del uvisse elementer. Prosjektet kan derfor endre seg underveis, når man ser hva som er optimalt. Dette fordrer at vi er fleksible og evner å snu oss raskt. Da er vi også avhengige av leverandører som evner det samme. Vi har benyttet en tilsvarende tjeneste tidligere, men forskjellen her er at vi nå får fylt opp etter behov og fremdriften i prosjektet.

Maxbo er tett på og har god oversikt over fremdriften, dette gjør det enkelt å ha kontroll på hva som skal inn i containeren til en hver tid, avslutter prosjektleder Kjetil Dale.

 
Fakta om Ansnes Entreprenør AS

Ansnes Entreprenør AS ble etablert for 30 år siden av byggmester Ivar Rune Ansnes.

Firmaet holder til sentralt i Asker og jobber hovedsakelig med rehabilitering, ombygging og tilbygg.

Ansnes har samlet både byggmester, snekkerverksted, elektriker og murer under samme tak. Med alle fagområdene rundt samme bord, er det enklere å diskutere behovene med hver enkelt av dem.

Primært jobber de med prosjekter i Asker, Røyken, Bærum og Oslo Vest området.