Ferdig prosjekterte kvalitetshytter

Maxbo hytta

 

Enten du har et helt hyttefelt du planlegger å bygge ut eller du setter opp og selger hytte for hytte, er det en fordel for deg å velge ferdig prosjekterte hytter fra Maxbo Proff. Det sparer deg for overraskelser underveis, gir forutsigbare kostnader og gjør deg trygg på at hyttene har svært gode plan- og interiørløsninger.

Gode tekniske løsninger

Hyttene våre treffer de største og viktigste markedssegmenter og kombinerer det beste av norsk tradisjon og moderne design. Det er gode tekniske løsninger, og alt er justert og optimalisert for å sikre effektiv montering av elementene. Alle hyttene er bygget ut fra lovpålagt TEK17 standard og taket dimensjoneres for maks snølast i området hytta skal bygges.

Et trygt valg

Våre hytter skal bygges og stå i norsk natur. Det krever løsninger som går hånd i hånd med miljøet. Dette gjelder både for selve byggeprosessen og for materialene vi bygger hyttene våre av. Alle materialer er levert av norske kvalitetsleverandører. Trelasten er dokumentert og sertifisert. Vi har også valgt kvalitetsleverandører for kjøkken og interiør.

 

 

Maxbo hytta