Om oss


Løvenskiold-Vækerø er en familiebedrift som eies av Carl Otto Løvenskiold. Løvenskiold Handel er konsernets største virksomhetsområde, og eier og driver bo- og byggevarekjeden Maxbo. Maxbo har en solid posisjon i markedet med over 60 Maxbo byggevarehus, Maxbo Stormarkeder og Maxbo Proff.
Løvenskiold Handel har et sentralt distribusjonsanlegg på Fossum i Bærum, som betjener egne og flere eksterne kjeder. Sentrallageret er blant Norges mest moderne og effektive med et samlet lagerareal på 21.000 m2.

 

Maxbo Proff er en del av Løvenskiold Handel og består av både regionale proffsentre i tillegg til et proffkonsept i alle Maxbo-varehus. Vi tilbyr de profesjonelle kundene produkter, løsninger, tjenester og kompetanse. Våre kunder strekker seg fra entreprenører til byggmestre og håndverkere.
Vi arbeider kontinuerlig for å imøtekomme proff-kundens behov for kostnadseffektive løsninger. For å gi proff-kunden best totaløkonomi i byggeprosjektene, tilbyr Maxbo Proff fagkunnskap, enkel og effektiv handel og effektive logistikkløsninger.

 

Maxbo Proff består i dag av over 50 avdelinger, inkludert Maxbo Teknikk, vårt spesialfirma innen betong og forskaling. Alle proff-avdelingene er spesielt tilrettelagt for proff-kunder, med blant annet kundetilpasset sortiment og et eget salgspersonale med god produktkunnskap og solid fagkompetanse.