Om oss

Løvenskiold-Vækerø er en familiebedrift som eies av Carl Otto Løvenskiold. Løvenskiold Handel er konsernets største virksomhetsområde, og eier og driver bo- og byggevarekjeden MAXBO. MAXBO har en solid posisjon i markedet med over 60 MAXBO byggevarehus, MAXBO Stormarkeder og MAXBO Proff.
Løvenskiold Handel har et sentralt distribusjonsanlegg på Fossum i Bærum, som betjener egne og flere eksterne kjeder. Sentrallageret er blant Norges mest moderne og effektive med et samlet lagerareal på 21.000 m2.

 

Carl Otto Løvenskiold
Fungerende administrerende direktør i Løvenskiold Handel, Carl Otto Løvenskiold.

 

MAXBO Proff er en del av Løvenskiold Handel og består av både regionale proffsentre i tillegg til et proffkonsept i alle MAXBO varehus. Vi tilbyr de profesjonelle kundene produkter, løsninger, tjenester og kompetanse. Våre kunder strekker seg fra entreprenører til byggmestre og håndverkere.
Vi arbeider kontinuerlig for å imøtekomme proff-kundens behov for kostnadseffektive løsninger. For å gi proff-kunden best totaløkonomi i byggeprosjektene, tilbyr MAXBO Proff fagkunnskap, enkel og effektiv handel og effektive logistikkløsninger.

 

MAXBO Proff består i dag av over 50 avdelinger, inkludert MAXBO Teknikk, vårt spesialfirma innen betong og forskaling. Alle proff-avdelingene er spesielt tilrettelagt for proff-kunder, med blant annet kundetilpasset sortiment og et eget salgspersonale med god produktkunnskap og solid fagkompetanse.