Membranplate 30x600x2440mm Litex

LITEX MEMBRANPLATE 30X600X2440, GODKJENT SOM MEMBRAN               
Damptett membranplate for våtrom som i hovedsak skal flislegges. Platen fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter. Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv og kan brukes til innbygginger og konstruksjoner. Platen har en kjerne av XPS og er forsterket med aluminiumslaminat og vannbasert epoxy på begge sider. Litex Membranplater har isolerende egenskaper, er lett å håndtere og gir liten slitasje på verktøyet. Godkjent for bruk på vegg og gulv og kan brukes til innbygginger og konstruksjoner. Litex 30 mm kan monteres på alle typer stenderverk og underlag. Les mer på www.litex.no

Legg i handlevogn

Vindtettingsprofil Vt-V 3000Mm Vertikal

VT-V (Vertikal) profilen er en del av Norgips vindtettsystem for GU-X og Weatherboard. Brukes på vertikale skjøter uten understøttelse. Norgips vindtettsystem har teknisk godkjennelse fra SINTEF Byggforsk TG2418.
Legg i handlevogn

Membranplate 13x600x2440 Litex

LITEX MEMBRANPLATE 13X600X2440, GODKJENT SOM MEMBRAN.

  • Damptett membranplate for våtrom som i hovedsak skal flislegges.
  • Platen fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter.
  • Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv og kan brukes til innbygginger og konstruksjoner.
  • Platen har en kjerne av XPS og er forsterket med aluminiumslaminat og vannbasert epoxy på begge sider.
  • Litex Membranplater har isolerende egenskaper, er lett å håndtere og gir liten slitasje på verktøyet.
  • Litex 13 mm kan monteres direkte på stenderverk med senteravstand på c/c 300 mm eller på fast underlag.
Legg i handlevogn

Vindtettingsprofil Vt-H 3000mm Horisontal

VT-H (Horisontal) profilen er en del av Norgips vindtettsystem for GU-X og Weatherboard. Brukes på horisontale skjøter uten understøttelse. Profilen har drenshull som hindrer fukt stående i profilen. Erstatter tidligere horisontale lister som GU-H list og V10 i metall. Norgips vindtettsystem har teknisk godkjennelse fra SINTEF Byggforsk TG2418.
Legg i handlevogn

Skjøtetape Aquapanel 0,1 x 50 M

Aquapanel Skjøtetape brukes til å forsterke skjøter i innvendige i tak og i utvendige vegger og tak. Den brukes sammen med Aquapanel sparkelmasse. Skjøtetape i glassfiber med alkalibestandig overflate.
Legg i handlevogn

Membranplate 20x600x2440 litex godkjent som membran

LITEX MEMBRANPLATE 20X600X2440, GODKJENT SOM MEMBRAN.
Damptett membranplate for våtrom som i hovedsak skal flislegges. Platen fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter. Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv og kan brukes til innbygginger og konstruksjoner. Platen har en kjerne av XPS og er forsterket med aluminiumslaminat og vannbasert epoxy på begge sider.

Litex Membranplater har isolerende egenskaper, er lett å håndtere og gir liten slitasje på verktøyet. Litex 20 mm kan monteres direkte på stenderverk med maks senteravstand på c/c 600 mm med et tverrgående spikerslag på 1200 mm høyde, eller eventuelt på fast underlag.

Legg i handlevogn

Skrue scr-ww 4,9x38 a2 washer blank rustfri/vinge/selvbor/pakn. 250 stk

Skrue til tre, rustfri, vinge, selvborende, blank. 

 

Legg i handlevogn

Våtromsplate 20X600X2500mm Glava

Platen har en kjerne av Styrofoam™ XPS, er laminert med glassfiberarmering og belagt med mørtel og kunstharpiks på begge sider. Våtromsplaten bearbeides enkelt med vanlig håndverktøy.

Legg i handlevogn

Våtromsplate Glava 12,5x600x2500MM

Plate for våtrom som skal flislegges. Er godkjent for bruk på vegg og gulv. Platen har en kjerne av Styrofoam™ XPS, er laminert med glassfiberarmering og belagt med mørtel og kunstharpiks på begge sider. Våtromsplaten bearbeides enkelt med vanlig håndverktøy.

 
Legg i handlevogn

Membranplate 50x600x2440 Litex

LITEX MEMBRANPLATE 50X600X2440, GODKJENT SOM MEMBRAN Damptett membranplate for våtrom som i hovedsak skal flislegges. Platen fungerer som vann- og dampsperre og skal ikke smøres med membran. Skjøter og gjennomføringer tettes med Litex tilbehørsprodukter. Litex Membranplater har isolerende egenskaper, er lett å håndtere og gir liten slitasje på verktøyet.

Platen er godkjent for bruk på vegg og gulv. Litex 50 mm er også spesielt godt egnet til innbygginger, innredninger og til bygging av lettvegg i forbindelse med dusjnisje. Platens isolerende egenskaper gjør den også svært godt egnet til montering på mur og betong. Platen har en kjerne av XPS og er forsterket med aluminiumslaminat og vannbasert epoxy på begge sider. Les mer på www.ltex.no

 
Legg i handlevogn

Monteringsskrue Med Skive 3,9X30mm Glava

Monteringsskrue med skive er en kombiskrue for både tre- og stålstendere. Nødvendig skruelengde avhenger av platetykkelse, senteravstand på stendere og type stenderverk. Dette finnes i monteringsanvisningen.

Legg i handlevogn

Skjøtelim Aquapanel Indoor 310 ML Patron

 

Legg i handlevogn

Våtromsplate Glava 50x600x2500mm

Plate for våtrom som skal flislegges. Er godkjent for bruk på vegg og gulv. Platen har en kjerne av StyrofoamT XPS, er laminert med glassfiberarmering og belagt med mørtel og kunstharpiks på begge sider. Våtromsplaten bearbeides enkelt med vanlig håndverktøy.
Legg i handlevogn

Skrue maxi sn39 aquapanel 39mm

Aquapanel Maxi skrue SN 39 til enkle og doble platelag på stenderverk i metall eller enkle platelag på stenderverk i tre.
Legg i handlevogn

Armeringsmørtel pulver 25kg hvit

Mørtel for armeringsnett og som grunnpuss. Farge: hvit

Legg i handlevogn

Avslutning hardietrim 25x140x3655 hvit

Benyttes til avslutninger og detaljer for HardieTrim, på hjørner, rundt vinduer, dører og raft mm.

Legg i handlevogn

Skrue scr-ww 4,9x38 a2 w c060/s071 rustfri/vinge/selvbor/pakn. 250 stk

Treskrue til Cembrit Metro fasadeplate av fibersement. Format: 4,9 x 38. Rustfri, vinge, selvborende, sentreringspakning, lakkert i fargen Helsinki. Pakke a 250 stk

Legg i handlevogn

Skrue scr-ww 4,9x38 a2 washer c760

Treskrue til Cembrit Metro fasadeplate av fibersement. Format: 4,9 x 38. Rustfri, vinge, selvborende, sentreringspakning, lakkert i fargen Naples. Pakke a 250 stk

Legg i handlevogn