Fiberduk klasse2 2,5x20m Sort

Fiberduk til veier og skråninger. NorGeoSpec godkjent til klasse 2. 2,50x20m, brettet, så kun 1,25m høy. farge sort. Kan også brukes til drenering.

Legg i handlevogn

Ugressduk Sort 2,0x10m

Kraftig sort ugressduk med tilsatt UV motstand. Slipper ikke til sollys og reduserer tilvekst av ugress. Kan ligge utildekket og har en min. levetid på 5 årKan også benyttes som fiberduk bak spaltepanel.

Legg i handlevogn

Fiberduk armert belegningsstein 5,25x4m

Fiberduk Armert er velegnet til oppkjørsler med trafikk og kan derfor brukes til private oppkjørsler der det skal legges belegningsstein. Kan også brukes under asfalt. Tar opp styrken med en gang og er derfor et bedre alternativ enn nålefiltet fiberduk til privat bruk.

Armeringsduken er en flettet duk som tåler stor belastning, og er en god duk om man har synkende masser som grunn.

Legg i handlevogn

FIberduk Hage 1x10m

Fiberduk til bruk i hage for belegningsstein, stier og lignende. 1x10m - 10m2. Kan også brukes til sandkasser.

Legg i handlevogn

Fiberduk Hage 2x25m

Hageduk til seperasjon under gangstier, blomsterbedd og under plattinger. Det er en klasse 1 duk som ikke er godkjent som veiduk. Farge; Mørk Grå. Størrelse: 2x25 m.

Legg i handlevogn

Fiberduk klasse 2 2x110m sort

Dette er den klassiske Veiduken. Nålefilt duk til seperasjoner og forsterkninger av veier og innkjørsler. Kan også brukser som dreneringsduk. Størrelse: 2x110 m.

Legg i handlevogn

Barkduk 1x15m

Barkduken skal brukes i blomsterbedd under bark for å separere bark og jord, slik at barken ikke blir "spist" opp av jorden. Den er veldig tynn og skjør og derfor ingen Ugressduk. Den holder ikke sollyset unna, og kan fort bli revet i stykker. Størrelse: 1x15 m.

Legg i handlevogn

Fiberduk kl2 ngs 4x110m sort nålefilt 140gr 440m2

Nålefiltet fiberduk til separering og forsterkning av bærelaget i lett trafikerte veier. Kan også brukes til drenering og seperasjon i skråninger.
Legg i handlevogn

Fiberduk F22 2,0x 25M Wavin

WAVIN FIBERTEX FIBERDUK Fibertex geotekstiler av polypropylen benyttes til formål innen vei- og anleggsbransjen både i permanente og midlertidige konstruksjoner. Som membran mellom materialer med ulike graderinger for å holde disse separert. Erstatter filterlag av sand. Til drenering hvor vannet slipper gjennom duken og partiklene holdes tilbake. Til omvikling av pukkfylte drensgrøfter o.l. Til armering og errosjonsbeskyttelse. Som jordarmering, asfaltarmering og skråningsbeskyttelse. Som støpunderlag.
Legg i handlevogn

Fiberduk KL3 NGS 4x110m Nålefilt 200gr 440m2

Fiberduk til veier og skråninger. Godkjent i NorGeoSpec systemet til klasse 3. Farge hvit.

Legg i handlevogn

Fiberduk kl.3 NGS 5x110m nålfilt 200gr, 550m2

Fiberduk Nålefiltet NorGeoSpec klass 3 godkjent. 5x110m. Hvit. Fiberduk til veier og skråninger. Norgeospec godkjent til klasse 3. Farge hvit.

 
 
Legg i handlevogn