Maxbo Tekniske tjenester

Ditt eget tekniske kontor står klar til å hjelpe deg med å få gjennomført prosjektene dine fra A til Å.

Når du er kunde hos Maxbo Proff får du tilgang til dyktige rådgivere og flinke fagfolk som arkitekter, ingeniører, prosjektledere og søknadseksperter. 
Dersom du ønsker, kan vi være ditt personlige tekniske kontor. Da trenger du kun å forholde deg til én leverandør – vi gjør resten!

 

Beregninger

 

Ingeniørene våre gjør alle typer beregninger til prosjektene dine. Du får kalkulerte priser og eksakte mengder, slik at du sitter igjen med minimalt overskuddsmateriale. 

Les mer

Tegninger

 

Våre arkitekter hjelper deg med å tegne ideene dine. Du kommer med skisser og forslag – vi lager komplette tegninger som er klare for byggesøknad, uansett størrelse på prosjektet.  

Les mer

Søknader

 

Du kan trygt overlate søknadsarbeidet til ekspertene våre. Vi har lang erfaring, og tar ansvar for at søknaden din er komplett slik at den blir godkjent. Det sikrer deg en effektiv prosess. 

Les mer

Dokumentasjon

 

Vi gjør det enkelt og kostnadseffektivt for deg å følge myndighetenes dokumentasjonskrav – når du handler hos oss blir all tilgjengelig dokumentasjon på varene registrert automatisk.

Les mer

 

SentralGodkjenning

Hvorfor bruke Maxbo Tekniske tjenester?

Hos oss får du mange års kompetanse og erfaring med på kjøpet, og vi har tegnet, prosjektert og byggesøkt flere tusen bygg og boliger.  Bruk oss som ditt eget tekniske kontor og la oss ta oss av papirarbeidet. Vi innehar tiltaksklasse 2.

Rådgiving med fokus på kvalitet og sikkerhet.

Til Tekniske tjenester

 

Har du spørsmål?
 

Gå inn på hjemmesiden til Tekniske tjenester for mer informasjon. Du kan også ta kontakt med din lokale prosjektselger, ring Maxbo Proff på telefon 21937625 eller send mail til e-post: post@maxbotekniske.no
Sammen skal vi sørge for at ditt prosjekt leveres akkurat slik det er tenkt, med god økonomi og dokumentasjon.