Beregninger

Vi kan hjelpe deg med dine beregninger!

Enten du skal utarbeide et tilbud til kunde, sikre riktig dimensjonering av bygg eller gjennomføre en energiklassifisering, så kan vi hjelpe deg.  

 

Vi hjelper deg med...

 

Mengdeberegning

Vi gjør det enkelt for deg å sette opp et nøyaktig budsjett og å unngå ekstrakostnader. Få en rask og god oversikt over:
  • Materialforbruk
  • Estimert timeforbruk
  • Pristilbud

Konstruksjonsberegning

Du får alle beregninger og produktspesifikasjoner og kan være sikker på at bygget ditt er riktig dimensjonert. Vi kan stå ansvarlig for beregning av konstruksjonen til bygget.  

Energiberegning

Vi kan hjelpe deg med å klassifisere byggets energimerke. Skal ditt bygg/ prosjekt ha en definert energiklasse, kan vi si deg hvordan du skal bygge og hvilke materialer som må benyttes.

 

Prosjektering

Det leveres komplett prosjekteringsdokumentasjon med tegning og beskrivelse. Inkluderer også ansvarsrett.
  • Bygg, i henhold til gjeldene tekniske forskrifter
  • Lyd, brann, rømning
  • Våtrom

 

Hans Jørgen HelgesenHar du spørsmål?

Ta kontakt med Hans Jørgen Helgesen om det er noe du lurer på.
Hans Jørgen jobber som selger Byggesystemer i Maxbo Proff Region Sør. Da Tekniske Tjenester så dagens lys for første gang i Maxbo Proff så ble de raskt omfavnet av Hans Jørgen som fort så at dette var en tjeneste som ville hjelpe Proffen med å lykkes med sine prosjekter. Mange Proffer opplever ting som å lage tegninger, søknader, mengdeberegning og ikke minst interkontroll som litt kjedelige ting å jobbe med.
Ta kontakt med Hans Jørgen så hjelper han deg med de spørsmål du måtte ha vedr. Tekniske Tjenester. Sammen skal vi sørge for at ditt prosjekt leveres akkurat slik det er tenk, og med god økonomi og dokumentasjon.

 

Send meg en e-post