Beregninger

Ikke bruk tiden din på beregninger – la oss gjøre jobben for deg!

Skal du utarbeide et tilbud, sikre riktig dimensjonering av et bygg eller gjennomføre en energiklassifisering? Ekspertene våre gjør alle typer av beregninger for deg og setter opp en oversikt over materialer og timeforbruk, slik at du raskt kan presentere tilbudet for kunden din. 

 

 

 

Vi hjelper deg med...
 

Mengdeberegning

Vi gjør det enkelt for deg å sette opp et nøyaktig budsjett slik at du unngår ekstrakostnader. Da får du en rask og god oversikt over: 
  • Pristilbud
  • Materialforbruk
  • Estimert timeforbruk
     

Konstruksjonsberegning

Vi utfører alt av beregninger og produktspesifikasjoner for deg, slik at du kan være sikker på at bygget ditt er riktig dimensjonert. Dersom du ønsker, står vi ansvarlig for beregningene. 

 

Energiberegning

Vi hjelper deg å klassifisere energimerket og effektivisere forbruket i bygget ditt. Skal det ha en definert energiklasse, forteller vi deg hvordan du skal bygge og med hvilke materialer. 

 

Prosjektering

Vi leverer komplett prosjekteringsdokumentasjon med tegning og beskrivelse til deg. Det inkluderer også at vi har ansvarsrett for:
  • Bygg, etter TEK10-forskriftene
  • Lyd, brann, rømning
  • Våtrom

 

Har du spørsmål?

Gå inn på hjemmesiden til Tekniske tjenester for mer informasjon. Du kan også ta kontakt med din lokale prosjektselger, ring Maxbo Proff på telefon 21937625 eller send mail til e-post: post@maxbotekniske.no
Sammen skal vi sørge for at ditt prosjekt leveres akkurat slik det er tenkt, med god økonomi og dokumentasjon.