Skjøtebånd selvklebende 10m Litex

Aluminiumsbånd med butylsjikt til forsegling av vegg/hjørneskjøter og gjennomføringer på vegg. Smøremembran skal ikke benyttes. Benyttes kun sammen med Litex Membranplater. Viktig ved montering: Temperatur i rom og på bånd > 15 ° C. Påse at underlaget er støvfritt (ved støv, gå over flatene med en klut med ufortynnet primer). Jobb med båndet, gå over med en Rillet Rulle for å få bort luftbobler og løse kanter.

Legg i handlevogn

Rørmansjett 65mm Litex

Mansjett av fiberarmert NBR-gummi til avløpsrør. Hulldiameter 65 mm, passer til rørdimensjoner 70 - 110 mm. Mansjettens utvendige mål 250 x 250 mm.

Legg i handlevogn

Skjøtebånd Gummiert 15m Litex

Skjøtebånd av fiber belagt med NBR-gummi. Benyttes sammen med smøremembran, vått i vått. Anbefales brukt i overgang mellom gulv og vegg, samt gulv- og veggskjøter i våtsone og vannbelastede områder. Les mer på www.litex.no.

Legg i handlevogn

Slukmansjett Joti Litex

Fiberarmert mansjett av NBR-gummi formpresset for å passe til Joti/Pipelife sluk. Utvendige mål 350 x 350 mm, hulldiameter 165 mm.
Legg i handlevogn

Rørmansjett 8mm Litex

Mansjett av fiberarmert NBR-gummmi. Tilpasset kobberrør. Hulldiameter 8 mm. Utvendige mål på mansjetten: 110 x 110 mm.
Legg i handlevogn

Rørmansjett 28mm Litex

Mansjett av fiberarmert NBR-gummmi. Tilpasset avløpsrør. Hulldiameter 28 mm. Utvendige mål på mansjetten: 110 x 110 mm.
Legg i handlevogn

Rørmansjett 40mm rør-i-rør Litex

Mansjett av fiberarmert NBR-gummmi. Tilpasset rør - i - rør. Hulldiameter 40 mm. Utvendige mål på mansjetten: 110 x 110 mm.
Legg i handlevogn

Mansjett innvendig hjørne Litex

Prefabrikert innvendig hjørnemansjett i fiberarmert NBR-gummi. Benyttes sammen med Litex gummibelagte skjøtebånd, Litex Monteringslim og smøremembran.
Legg i handlevogn

Mansjett utvendig hjørne Litex

Prefabrikert utvendig hjørnemansjett i fiberarmert NBR-gummi. Benyttes sammen med Litex gummibelagte skjøtebånd, Litex Monteringslim og smøremembran.
Legg i handlevogn

Slukmansjett Universal Litex

Fiberarmert gummimanjett til gulv/sluk. Universalmansjett uten hull. Utvendige mål 300 x 300 mm for nedløp og sluk.
Legg i handlevogn

Skjøteremse fiber 25m/rull Litex

Fiberremse til tetting av skjøter og gjennomføringer. Anbefalt brukt i mindre vannutsatte områder av våtrommet.
Legg i handlevogn

Skjøtebånd gummiert 25m Litex

Skjøtebånd av fiber belagt med NBR-gummi. Benyttes sammen med smøremembran. Anbefales brukt i overgangen mellom gulv og vegg, samt vegg og gulvskjøter i våtsone og vannbealstede områder.
Legg i handlevogn

Rørgjennomføring F120-125MM Rør Litex

LITEX RØRGJENNOMFØRING 125MM, TILBEHØR TIL LITEX VÅTROMSMEMBRAN  Mansjetten er produsert av mykgjort PVC med kjerne av glassfilt.Produktet er aldringsbestandig og fleksibelt. Hulldiameter 125mm. Passer til rørgjennomføring for 120-125mm rør.
Legg i handlevogn

Rørgjennomføring F.15-20MM Rør Litex

LITEX RØRGJENNOMFØRING 20MM, TILBEHØR TIL LITEX VÅTROMSMEMBRAN  Mansjetten er produsert av mykgjort PVC med kjerne av glassfilt.Produktet er aldringsbestandig og fleksibelt. Hulldiameter 20mm. Passer til rørgjennomføring for 15-20mm rør.
Legg i handlevogn

Rørgjennomføring F.45-50MM Rør Litex

LITEX RØRGJENNOMFØRING 50MM, TILBEHØR TIL LITEX VÅTROMSMEMBRAN  Mansjetten er produsert av mykgjort PVC med kjerne av glassfilt.Produktet er aldringsbestandig og fleksibelt. Hulldiameter 50mm. Passer til rørgjennomføring for 45-50mm rør.
Legg i handlevogn

Rørgjennomføring F.30-35mm Rør Litex

LITEX RØRGJENNOMFØRING 35MM, TILBEHØR TIL LITEX VÅTROMSMEMBRAN  Mansjetten er produsert av mykgjort PVC med kjerne av glassfilt.Produktet er aldringsbestandig og fleksibelt. Hulldiameter 30mm. Passer til rørgjennomføring for 30-35mm rør.
Legg i handlevogn

Rørgjennomføring F.25-30mm Rør Litex

LITEX RØRGJENNOMFØRING 30MM, TILBEHØR TIL LITEX VÅTROMSMEMBRAN  Mansjetten er produsert av mykgjort PVC med kjerne av glassfilt.Produktet er aldringsbestandig og fleksibelt. Hulldiameter 30mm. Passer til rørgjennomføring for 25-30mm rør.
Legg i handlevogn

Rørgjennomføring F.100-110mm Rør Litex

LITEX RØRGJENNOMFØRING 110MM, TILBEHØR TIL LITEX VÅTROMSMEMBRAN  Mansjetten er produsert av mykgjort PVC med kjerne av glassfilt.Produktet er aldringsbestandig og fleksibelt. Hulldiameter 10mm. Passer til rørgjennomføring for 100-110mm rør.
Legg i handlevogn