Byggeplasstjenester

 

Tid teller! Dagens byggeprosjekter stiller store krav til effektivitet i alle ledd, for å sikre fremdrift og lønnsomhet. Byggeplasstjenester leverer verktøy og festemidler på større og mindre byggeplasser i store deler av landet, våre eksperter er på veien for å gi gode råd og veiledning i byggeprosessen.

 

Hold byggeplassen i gang
 

Byggeplass


Her får du din egen rådgiver med spisskompetanse som følger deg tett opp og sikrer at du har det du trenger av verktøy og festemidler.
 

Levering av verktøy og festemidler

Verktøy


Spar tid og ressurser - få festemidler og verktøy du til enhver tid trenger, levert direkte på byggeplassen. Lån en container til oppbevaring - enkel tilgang, god oversikt og kontroll.

Test nyheter på byggeplassen
 

Test produkter


Er du nysgjerrig på nye produkter? Vi kommer til deg med det nyeste innen verktøy og festemidler, slik at du får testet det ut på din egen byggeplass.
 

 

Har du spørsmål?
Ta kontakt med din Proff-selger, så hjelper vi deg med det du trenger!

 

Ansnes

Les hva en av våre pilotkunder sier

Full og uoversiktlig container på byggeplassen er historie. Med egen container kostnadsfritt levert og påfyll med akkurat det man trenger til kommende ukes arbeid, gjør det langt enklere å ha oversikt og holde byggeplassen gående.
For bedrifter som Ansnes Entreprenør AS er dette gode nyheter!
 

Les mer

 

Mer om byggeplasstjenester
 

Ekspresslevering

Ekspresslevering

Vi vet hva det koster, både i penger og frustrasjon, når varer mangler og byggeprosessen stopper opp. Vi tilbyr gratis levering av verktøy og festemidler på vanlige bestillinger.
Utover vanlig, og kostnadsfri levering, kan vi også tilby ekspresslevering innen 2 timer(kr 449,-). Ekspress levering tilbys inntil videre bare i Oslo & Akershus.

 

Verktøy og festemidler

Verktøy leie

Våre selgere følger deg tett opp for å sikre at du har alt du trenger av verktøy og festemidler til enhver tid ute på byggeplassen.

Utover vanlig kjøp, kan vi også tilby leie av verktøy. Med Hikoki Fleet Control vil du få en fullstendig oversikt over hvilke verktøy dine ansatte disponerer.

Les mer om Fleet Control

 

HMS

HMS

Vi kan tilby kontroll, kurs og opplæring i bruk av ulike typer personlig verneutstyr:
Arbeidsklær/ fottøy/ hansker/ øye og ansiktsvern/ hode- og hørselsvern/ åndedrettsvern
Alle våre rådgivere er sertifisert innen fallsikring og kan bistå med råd og ettersyn av utstyr.

 

Dokumentasjon

Dokumentasjon

Når du kjøper produkter gjennom oss, sørger vi for at du alltid får lovpålagt og nødvendig dokumentasjon på produktene.

Dokumentasjonen kan hentes opp elektronisk i ByggDok eller ProductXchange, fordelt på dine ulike prosjekter. Disse to verktøyene oppretter også et digitalt stoffkartotek per prosjekt for deg.

Sammen med våre leverandører sørger våre rådgivere for at du får riktig spesifikasjon for innfesting i bygget.

 

Min bedrift

Alt på ett sted

Alt av verktøy og festemidler som leveres til din byggeplass registreres på ditt prosjekt i Min bedrift. På den måten har du god kontroll og oversikt og kan enkelt hente ut dokumentasjon på alle varekjøp.

 

Kart

Hvor tilbyr vi byggeplasstjenester?

Byggeplasstjenester tilbys nå i tilknytning til alle våre varehus. Tjenesten lanseres nå i Bergen og vi jobber hardt for å kunne tilby Byggeplasstjenester også for resten av våre varehus langs vest-kysten.

 

Hogst

Har du spørsmål?

Ta kontakt med din proff-selger eller vår proff- kundeservice:
telefon: 21 93 76 25
chat
e-post: kundeservice@maxboproff.no

Våre åpningstider
Mandag-Fredag 07:00-18:00