Visning

Bilshampo 3-i-1 1l

 • Kraftig og skånsom
 • For rengjøring av sensitive områder på biler og motorsykler
 • Rask og effektiv rengjøring i kombinasjon med en Kärcher høytrykksspyler
 • Hurtigtørkende rengjøringsmiddel for stripefri tørking uten behov for manuell polering etter rengjøring
 • Gir en strålende glans til hele bilen
 • Plug and clean systemet er den enkleste og raskeste måten å påføre rengjøringsmidler ved bruk av en Kärcher høytrykksspyler
 • Nedbrytbar i henhold til OECD
 • Klar til bruk

Karcher 3-i-1 bilshampo er en kraftig men skånsom 3-i-1 hurtigtørkende bilshampo med aktiv skittfjerner som etterlater en tørr, blank og skinnende overflate. For vask av bil, motorsykkel og andre kjøretøy. Fjerner olje, fett og vintertilskitning.

 
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykkspyler K2 Basic

Karcher K2 Basic er ideell for rengjøring av sykler, hageredskaper og hagemøbler. Inkluderer en pistol, tre meter høytrykkslange og rotojet for fjerning av fastsittende skitt. Vanfilter som beskytter pumpen mot inntrenging av smusspartikler.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykkspyler K3 Full Controll

Med K 3 Full Control kan du enkelt holde kontroll på trykket, og sjekke det til enhver tid på den innovative høytrykkspistolen. Du kan enkelt skifte mellom pålegging av rengjøringsmidler og ulike trykkinnstillinger ved å vri på lansen. Turbodysen som medfølger på ikke brukes på bil eller skjøre underlag.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykksvasker e 150.2-10 h x-tra Nilfisk

Kraftfull høytrykksvasker som løser alle rengjøringsoppgaver omkring hus, hage og bil, er utstyrt med teleskophåndtak som gjør vaskeren lett å oppbevare og transportere. E 150.2 kan fungere som en veggmontert, stasjonær enhet ved hjelp av et spesielt veggbeslag som kan fås som ekstrautstyr - noe som begrenser tidsforbruket til klargjøring og opprydding i forbindelse med rengjøringsoppgaven. Maks trykk: 150 bar Maks vannmengde: 500 l/t Stående ergonomisk design Driftssikker metallpumpe og induksjonsmotor Automatisk start/stopp Trykkregulering Integrert tralle med praktisk alu teleskophåndtak sikrer høy mobilitet Click&Clean dysekonsept sikrer raskt og enkelt bytte av tilbehør Pistolgrep med hurtigkobling og svivel Mykt SoftGrip-grep på pistolgrepet gir økt komfort under arbeidet Holdere til pistolgrep, lanse, dyser og skumsprayer Slangetrommel Kabelholder med praktisk svivelfunksjon Kan brukes som stasjonær enhet ved bruk av veggbeslag.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykksvasker c135.1-8 Nilfisk

Høytrykksvaskeren C 135.1 er basert på stor grad av mobilitet med et smalt stående design og integrert tralle. Vaskeren yter et trykk på 135 bar og er utstyrt med en 1800 W motor. C 135.1 er velegnet til mindre og mellomstore rengjøringsoppgaver rundt ditt hjem, til hagemøblene, oppkjørselen, terrassen, bilen, motorsykkelen m.m. Det er kraftfulle, kompakte og ergonomiske høytrykksvaskere med gode oppbevaringsmuligheter til standardtilbehøret. Det stående designet sikrer god ergonomi. Click&Clean-dysekonseptet gjør det raskt og enkelt å skifte tilbehør. Den velkjente bajonettkoblingen fra Nilfisk sikrer kompabilitet med et bredt program av hobbyvaskertilbehør. Vaskeren er som standard utstyrt med en driftssikker og robust universalmotor med lang levetid. Den kan oppbevares på vegg med et separat veggbeslag - eller brukes direkte fra vegg, som en stasjonær enhet.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Biladapter oc 3

Karcher biladapter kan enkelt kobles til sigarettenner i bilen og ladekontakten på OC 3 Mobile Outdoor Cleaner. OC 3 kan dermed bli drevet (ikke ladet) via bilbatteriet - for eksempel når batteriet er tomt. For kontinuerlig rengjøringskraft på veien.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykkspistol g 180 full controll

Quick Connect høytrykkspistol Full Control Plus. Passer til K7 høytrykksvaskere i Full Control Plus serien.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Vaskebørste universal universal vaskebørste

Universal vaskebørste for montering på OC 3. Brukes til å skrubbe vekk fastsittende skitt og smuss samtidig som det skylles bort. Børsten har myke børstehår som er skånsomme mot overflater.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Mobil Spyler OC 3 Adventure

Med den mobile spyleren OC 3 adventure Box er det enkelt å rengjøre utstyr selv uten tilgang til vann. Tilbehøret er tilpasset rengjøring av for eksempel utstyr og klær etter tur i skogen. Den avtakbare vanntanken kan fylles opp før man drar, slik at spyleren er klar til bruk ved behov. Litiumbatteriet gjør at man ikke trenger tilgang til strøm, og LED-skjermen viser batteriets kapasitet. Den mobile spyleren har en mild lavtrykksstråle. Adventure Box inneholder en universell myk børste som kan festes til pistolen for å fjerne fastsittende smuss, og en sugeslange som gjør det mulig å bruke alternative vannkilder som brønner, regnvann etc. Det følger også med et mikrofiberhåndkle til å tørke utstyret for lagring, eller før du legger det inn i bilen. Biladapter finnes som ekstrautstyr.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Pelsbørste til oc 3

Med pelsrensebørsten kan du enkelt børste smuss ut av dyrets pels. Det behagelige, myke gummimaterialet er fleksibelt og tilpasser seg dyret. Håndremmen kan justeres til forskjellige størrelser.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Dyse konet til oc 3

Dysen med sin behagelige dusjstråle er spesielt egnet for rengjøring av kjæledyr som hunder eller for deres poter. Ideell etter turer før hunden skal inn i bilen, huset eller leiligheten. Dysen genererer en stråle i lavtrykksområdet (sammenlignbart med en stråle fra tappekranen) og er derfor helt ufarlig for bruk på dyr.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykksvasker c 120.7-6 Nilfisk

En robust og effektiv vasker, som er perfekt til vanlig høytrykksvasking og bilvask. Det stående designet og de brede kjørehjulene gjør vaskeren svært mobil. Vaskeren kan også henges opp på veggen ved hjelp av et eget veggbeslag, slik at den ikke opptar gulvplass. Maks trykk 120 bar
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykkspyler K5 Full Controll Flex

K 5 Full Control Flex er en mellomstor høytrykkspyler i Karchers nye Full Control serie. Høytrykkspylerne i Full Control serien har nytt design og ny høytrykkspistol med trykkindikator på pistolgrep som viser trykkinnstilling for beste tilpasning til ulike underlag.

 • Velg mellom SOFT, MEDIUM og HARD, samt påføring av rengjøringsmiddel.
 • Trykkinnstillingene justeres enkelt på pistolgrepet.
 • K5 FC Flex er super til rengjøring og fjerning av større mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler og mellomstore biler.
 • Rengjøringskapasiteten er på ca. 40 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket på 145 bar, og den maksimale vannmengden på 500 l/ t.
 • Høytrykkspyleren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 2,1 kW og 8 m høytrykkslange som er fleksibel.

Høytrykkspylerne i Karchers Full Control serie har et lavt tyngdepunkt og en stødig plattform som gir god stabilitet. Plattformen kan brukes som ekstra bærehåndtak, og gjør det enkelt å løfte maskinen ved behov. Videre har den praktisk plassering av høytrykkspistol, høydejusterbart teleskophåndtak, og det praktiske og brukervennlige Plug'n' Clean systemet sørger for enkelt bytte mellom rengjøringsmidler og full kontroll på gjenværende mengde såpe i beholderen. Den leveres med rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt fra robuste overflater.

(NB! Rotojet-dysen må ikke brukes på gjenstander med skjøre overflater som f.eks. bil). Få full kontroll med Karcher K 5 Full Control Flex.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykkspyler K7 Full Control Plus Flex

K 7 Full Control Plus Flex er en stor og kraftig høytrykkspyler i Karchers nye Full Control Plus serie. Dette er maskinen for den kresne! Høytrykkspylerne i Full Control Plus serien har nytt design og en ny høytrykkspistol med LED display og justering av trykk med tommelen.

 • Velg mellom SOFT, MEDIUM og HARD.
 • Nok en innovativ løsning er Multi Jet 145 som er en lanse hvor man kan velge mellom såpepålegging, flatdyse og rotojet.
 • K 7 FC Plus Flex er super til rengjøring og fjerning av store mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler, større biler, bobiler, mur, store fasader o.l.
 • Rengjøringskapasiteten er på ca. 60 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket på 180 bar, og den maksimale vannmengden på 600 l/t.
 • Høytrykkspyleren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 3 kW, 10 m høytrykkslange.

Høytrykkspylerne i Karchers Full Control serie har et lavt tyngdepunkt og en stødig plattform som gir god stabilitet. Plattformen kan brukes som ekstra bærehåndtak, og gjør det enkelt å løfte maskinen ved behov. Videre har den praktisk plassering av høytrykkspistol, høydejusterbart teleskophåndtak, og det praktiske og brukervennlige Plug'n' Clean systemet sørger for enkelt bytte mellom rengjøringsmidler og full kontroll på gjenværende mengde såpe i beholderen.

(NB! Rotojet-dysen må ikke brukes på gjenstander med skjøre overflater som f.eks. bil). Få full kontroll med Karcher K 7 Full Control Plus Flex.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

O-ring sett

Sett med O-ringer og sikkerhetsplugg for tilbehør til høytrykkspylere.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykkspyler K4 Full Control

K 4 Full Control er en mellomstor høytrykkspyler i Karchers nye Full Control serie. Høytrykkspyler i Full Control serien har nytt design og ny høytrykkspistol med LED display som viser trykkinnstilling for beste tilpasning til ulike underlag.

 • Velg mellom SOFT, MEDIUM og HARD, samt påføring av rengjøringsmiddel.
 • Trykkinnstillingene justeres enkelt på lansen.
 • K 4 FC er super til rengjøring og fjerning av større mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler og mellomstore biler.
 • Rengjøringskapasiteten er på ca. 30 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket på 130 bar, og den maksimale vannmengden på 420 l/ t.
 • Høytrykkspyleren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 1,8 kW og 6 m høytrykkslange.

Høytrykkspylerne i Karchers Full Control serie har et lavt tyngdepunkt og en stødig plattform som gir god stabilitet. Plattformen kan brukes som ekstra bærehåndtak, og gjør det enkelt å løfte maskinen ved behov. Videre har den praktisk plassering av høytrykkspistol, høydejusterbart teleskophåndtak, og det praktiske og brukervennlige Plug'n' Clean systemet sørger for enkelt bytte mellom rengjøringsmidler og full kontroll på gjenværende mengde såpe i beholderen. Den leveres med rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt fra robuste overflater.

(NB! Rotojet-dysen må ikke brukes på gjenstander med skjøre overflater som f.eks. bil). Få full kontroll med Karcher K 4 Full Control.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Bilbørste cc tilbehør høytrykksvasker Nilfisk

Tilbehør til Nilfisks høytrykksvaskere.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykkvasker mc 2c 140/610 xt

Serie av kompakte kaldtvannsvaskere til alle lettere, mindre hyppige rengjøringsoppgaver. God rengjøringseffekt, profesjonelt pistolgrep, lanse og slange. Lett å oppbevare og enkelt å flytte fra sted til sted.

MC 2C serien inneholder en rekke modeller designet for bruk av semiprofesjonelle brukere som håndverkere, mindre bygge- og anleggsoppgaver og til utleie. Mobile kaldtvannsvaskere med god ergonomi og stor yteevne.

 • Ergonomisk og kompakt design 
 • Aksialpumpe og messingtoppstykke for lengre levetid
 • Automatisk start/stopp
 • Intern kjemiinjektor med sugeslange og doseringsventil
 • Integrert avtagbar rengjøringsmiddeltank
 • Justerbart kjørehåndtak
 • Stålarmert høytrykkslange
 • ErgoSystem tilbehør
 • XT modell: Slangetrommel med 15m slange og 4-i-1 lanse
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Bilvask car shampo shine 1 l Nilfisk

Høytskummende shampo med glanseffekt for personbiler, MC, og andre lette kjøretøy. Car Shampo Shine er den perfekte måten å raskt vaske din bil, som gir topp resultat og beskyttelse. Ny formel med tilsatt voks tar effektivt bort smuss, sot og andre urenheter, og etterlater en skinnende overflate uten merker.

Bruksområde:
For normalt til ekstra skitne biler og lette kjøretøy. Benyttes i høytrykks- og børstevaskemaskiner, samt manuelt med svamp. Etterlater en smussavvisende overflate.

Metode beskrivelse:
Utblandet løsning legges på kjøretøyet nedenfra og opp. La middelet virke 2-5 min. Skyll deretter kjøretøyet nedenfra og upp. Avslutt med grundig skylling med vann ovenfra og ned.

Dosering:
Normalt 25 ml til 10 liter vann 50 ml til ekstra skitne biler.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Varmtvannsvasker mh 1c-110/600

Kompakt varmtvannsvasker med stående design. Perfekt for håndtverkere, bilverksteder og mindre landbruk. Har et robust design med noen av de funksjonene en tradisjonelt ser på større vaskere. Kompakt, plassbesparende og driftssikker med lave driftskostnader. Perfekt til mindre krevende og mer sporadiske rengjøringsoppgaver.

MH 1C har god vektfordeling samt god ergonomi. MH 1C har lave drifts- og vedligeholdelseskostnader og er samtidig en effektiv varmtvannsvasker med mange sikkerhetsfunksjoner som indikator for lavt drifstoffnivå, flammeføler og sensor for utblåsningsrøk/gass.

 • EcoPower brenner med > 92% effektivitet
 • 2800 o/min. med aksialpumpe og messingtoppstykke for lengre levetid
 • Trykkstyrt avlastningsventil
 • Duo Motor system - separate motorer for høytrykkspumpe og brenner
 • QuickService
 • Robust kabinett montert på kraftig pulverlakkert stålramme
 • Sensor for utblåsningsrøk/gass
 • Internt lavtrykk kjemisystem med sugeslange og doseringsventil
 • Integrert avtakbar rengjøringsmiddeltank
 • ErgoSystem tilbehør
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Rørrenser kloakk 15 mtr Nilfisk

Kloakk og rørrenser for bruk i rørsystmer eller takrenner.. Brukes med Nilfisk høytryksvasker. 15 meter
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Universalvask 3-i-1 rengjøringsmiddel rm 626 1 liter

Kraftig universalrens for bruk med en Karcher høytrykksvasker. Inneholder aktiv smussoppløsning som raskt og effektivt fjerner olje, fett og fastsittende skitt selv med kaldt vann.

Karcher universalsens har mange bruksområder, og er f.eks. velegnet på fasader, hagemøbler, hageredskaper, kjøretøy m.m.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Kraftvask 4 liter

Karcher Kraftvask for effektiv og hurtig rengjøring og rens av hagemøbler, båter, skiferstein, belegningsstein, blomsterkasser, hagemaskiner, o.l. Har svært god løseevne på sot, luftforurensning, grønske m.m. Beholder på 4 L. Må bestilles i antall 4 - 8 - 12 - 16 osv. Kan ikke leveres i mindre kvantum.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Bilvask m/voks 4 liter

Karcher Bilvask med voks for effektiv og hurtig fjerning av fett og skitt fra kjøretøy. Meget godt egenet for vask av bil, motorsykkel, bobil, campingvogn, sykkel, båt m.m. Etterlater en ren og glansfull overflate. Beholder på 4 L. Må bestilles i antall 4 - 8 - 12 - 16 osv. Kan ikke leveres i mindre kvantum.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Høytrykksvasker p150.2-10 x-tra Nilfisk

Toppmodellen innen konsumentserien til Nilfisk. Perfekt for dem som ønsker seg det beste og tøffeste rengjøringsutstyret. Denne hjelper deg til å løse enhver rengjøringsoppgave du blir stilt over for.

Den har stående ergonomisk design, metalpumpe med messingtoppstykke og induksjonsmotor og gummioppheng som gir støydemping av motor-/pumpeenhet. Den integrerte trallen med teleskophåndtak i aluminium sikrer stor mobilitet.

Pistolgrepet har hurtigkobling og svivel på slange. Det medfølger holdere til pistolgrep, lanse, slange og el. kabel.

     
      
 • Automatisk start/stopp
 •     
 • Trykkregulering
 •          
 • Robust kjørehåndtak
 •     
 • Compact dyser
 •     
 • Flyttbar integrert rengjøringsmiddeltank
 •     
 • Stålarmert Superflex høytrykkslange
 •               
 • Integrert slangetrommel
 • Trykk: 150 bar
 • Vannmengde: 610 bar
 • Slangelengde: 10 m
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Husvask 4 liter

Karcher Husvask for effektiv og hurtig rengjøring og rens av fasader i tre, betong, murpuss, teglstein, metall e.l. Har svært god løseevne. Beholder på 4 L. Må bestilles i antall 4 - 8 - 12 - 16 osv. Kan ikke leveres i mindre kvantum.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Terrassevask 4 liter

Karcher Terrasserens for effektiv og hurtig rengjøring av trykkimpregnert terrassegulv, trepanel, brygger, hagemøbler av tre m.m. Beholder på 4 L. Må bestilles i antall 4 - 8 - 12 - 16 osv. Kan ikke leveres i mindre kvantum.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Takvasker m/teleskoprør Nilfisk

Nilfisk Takvasker for skånsom fjerning av smuss og mose på utvendig tak. Påfør rengjøringsmiddelet med takvaskeren, fortrinnsvis når overflaten er fuktig. For å oppnå langsiktig effekt, unngå å spraye når det forventes regn de neste dagene. Teleskoprør 1,5 - 4,2m og justerbar kjemidosering.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Skumvask Ultra Foam 1L til Skumlegger

Fjerner olje, fett, veistøv, salt, trafikkfilm m.m. fra biler og andre kjøretøy raskt og effektivt. Gir enda grundigere rens enn vanlig bilshampo. Fri for fosfat og skånsom mot underlaget.

Skumvasken er et 3-i-1 skumleggingsmiddel med aktiv smussoppløsning for bruk med Kärcher høytrykksvasker og Kärcher Skumlegger.

 • Kraftig og effektivt skum
 • Fjerner typisk smuss som vanligvis finnes på biler som smuss fra gaten, støv, rester av løv eller organiske avleiringer etc.
 • Ideell for rengjøring av biler, motorsykler, campingvogner og båter
 • For bruk med Kärcher skumdyse
 • Nedbrytbar i henhold til OECD
 • NTA-fri
 • Klar til bruk
 • Rak og effektiv rengjøring i kombinasjon med en Kärcher høytrykksspyler og Kärcher skumdyse
 
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Plastrengjøring 3 i 1, 1l

 • Smussfjerner for rask og effektiv rengjøring av fett, fugleskitt og smuss fra utslipp.
 • Effektiv fargebeskyttelse som bremser ned gulning og bleking av overflater.
 • Materialbeskyttelse for langvarig fleksibilitet og holdbarhet av hagemøbler, vindusrammer og plast.
 • Plug and clean systemet er den enkleste og raskeste måten å påføre rengjøringsmidler ved bruk av en kärcher høytrykksspyler.
 • Nedbrytbar i henhold til oecd.
 • Klar til bruk.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn