Visning

Vedlikeholdsvask 1l SiOO:X rengjøring av treoverflater

BRUKSOMRÅDER: For vask og vedlikehold av SiOO:X behandlede overflater. Rask og enkel rengjøring er alt som kreves. Etter at du har grunn- og overflatebehandlet grundig, trenger du bare å vaske treoverflaten ved behov. Det rekker for å holde treet friskt og få en fin, lysegrå glans i mange år.

BRA Å TENKE PÅ: Kan brukes på både nytt og gammelt trevirke.

DE VIKTIGSTE FORDELENE: Hold treoverflaten fri for smuss ved å vaske med vår Vedlikeholdsvask, alternativt utspedd oppvaskmiddel. Bruk ikke høytrykksvasker. Den kan skade trebeskyttelsens overflatesjikt. Vask ikke med rengjøringsmiddel som inneholder olje, f.eks. såpe. Oljerester kan misfarge treet og dessuten trekke til seg alger og mugg. Hvis du likevel velger å bruke denne typen rengjøringsmiddel - spyl treoverflaten grundig med vann etterpå. Rengjør ikke med vaskemiddel for treverk eller andre sterkt alkaliske midler. Disse rengjøringsmidlene kan skade trebeskyttelsens overflatesjikt. Hvis du får oppvekst av alger på overflaten (kan forekomme på skyggelagte, fuktige trepartier), vask i første omgang med vår vedlikeholdsvask. Hvis algeveksten ikke forsvinner, bruk et algemiddel og spe det ut ekstra (følg ellers anvisningene på pakningen nøye).

INSTRUKSJON: Fordel blandingen på overflaten med myk børste, la det virke i 20 min. Børst forsiktig overflaten med den myke børsten og skyll deretter godt. La overflaten tørke før møbler m.m. plasseres på treoverflaten. Dosering: Bland 1 dl SiOO:X Vedlikeholdsvask med 8 liter lunkent vann. Ved skitten overflate økes dosen til 2 dl.

INNHOLD: 5-15% anioniske og ikke-ioniske overflateaktive stoffer. Oppbevares utilgjengelig for barn, produktet må ikke konsumeres. Unngå kontakt med huden og øynene. Rengjort emballasje sorteres som plastemballasje.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Forvask 1l vask før SiOO:X behandling

BRUKSOMRÅDER: Treforsterkende rengjøring før behandling med Sioo:x Trebeskyttelse.

Rengjøring av ekstra utsatte og skadde Sioo:x-behandlede overflater med påvekst og kraftig smuss. Løser også opp og fjerner Sioo:x Overflatebeskyttelse.

Det er viktig å påføre et nytt strøk med Sioo:x Overflatebeskyttelse slik at Sioo:x-behandlingen blir komplett. Åpner opp fete, harde eller høvlede overflater, noe som gjør at Sioo:x Trebeskyttelse trenger bedre inn.

FORBEREDELSER: Rengjør terrassen grundig med Sioo:x Forvask for å fjerne olje, maling, fett og smuss. Eventuelle rester av olje og maling vaskes eller slipes bort. Man kan med fordel bruke roterende terrassevasker koblet til høytrykksspyler. Spyl av med vann og la treverket tørke ordentlig. Dekk til møbler samt gjenstander av glass og aluminium. Produktene er alkaliske og kan etterlate seg flekker. Bruk gummihansker.

VIKTIG Å TENKE PÅ: Laveste temperatur +0 grader. Tørk omgående bort spill med en myk klut. Sioo:x Forvask er ikke tilpasset for å fjerne hardtsittende olje eller maling.

INSTRUKSJON: Spes opptil 1 + 4 for normal rengjøring, for lettere rengjøring opptil 1 + 8. Fukt overflaten godt med vann, påfør Sioo:x Forvask med pensel, børste eller svamp og la den virke i 10 minutter. Skrubb med børste, skyll med vann. Ved rengjøring av Sioo:x-behandlet overflate med Sioo:x Forvask løses en del av Sioo:x Overflatebeskyttelse opp. Kompletter derfor med Sioo:x Overflatebeskyttelse når overflaten har tørket.

FORBRUK: En liter utspedd væske holder til ca. 4-5 kvm avhengig av grad av utspeding og smuss.

INNHOLD: Kaliumsilikat og tensider. Oppbevares frostfritt. Tømt og skylt kanne sorteres som hardplast.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Sopp- og Algedreper 1 ltr Jotun

Sopp- og algedreper brukes til desinfisering for flater som skal males. Forebygger og fjerner sopp- og algevekst. Brukes etter vasking og skal  ikke skylles av.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Salstsyre 30% 1l Akol Pro

Kemetyl Saltsyre er en fargeløs, gul væske med stikkende lukt. Til avsyring av mur: Bruk 1 del Kemetyl Saltsyre og 10 deler vann. Ved blanding, ta alltid vann først og deretter saltsyre. Vask av muren med børste. Til vask av murgulv: Bruk 1 del Kemetyl Saltsyre og 10 deler vann. Ved blanding, ta alltid vann først og deretter saltsyre. La Kemetyl Saltsyre blandingen virke i noen timer, skyll deretter grundig med vann. Justering av pH verdi: Kan brukes til justering av pH-verdi i hagebassenger og i svømmebasseng. Irring av kobber: Den karakteristiske grønne overflaten som kobber får i årenes løp, kan man selv lage ved å påføre Akol Saltsyre 30% med en klut eller pensel. Vær oppmerksom på at det grønne laget kan skrapes av kobberet igjen. NB! Ved bruk av Kemetyl Saltsyre inne må man være oppmerksom på aggressivitet i luften. Alt som kan ruste vil ruste. Må ikke brukes på marmor, kalkstein og aluminium. Må heller ikke brukes i forbindelse med klorholdige produkter. Tøm ikke Kemetyl Saltsyre i rustfrie avløp. Husk egnet verneutstyr!
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Saltsyre 30% 5l Kemetyl

Kemetyl Saltsyre er en fargeløs, gul væske med stikkende lukt, som bl.a. kan brukes til avsyring av mur, vask av murgulv, justering av pH-verdi etc.

Til avsyring av mur: Bruk 1 del Kemetyl Saltsyre og 10 deler vann. Ved blanding, ta alltid vann først og deretter saltsyre. Vask av muren med børste.

Til vask av murgulv: Bruk 1 del Kemetyl Saltsyre og 10 deler vann. Ved blanding, ta alltid vann først og deretter saltsyre. La Kemetyl Saltsyre blandingen virke i noen timer, skyll deretter grundig med vann.

Justering av pH verdi: Kan brukes til justering av pH-verdi i hagebassenger og i svømmebasseng.

Irring av kobber: Den karakteristiske grønne overflaten som kobber får i årenes løp, kan man selv lage ved å påføre Akol Saltsyre 30% med en klut eller pensel. Vær oppmerksom på at det grønne laget kan skrapes av kobberet igjen.

NB! Ved bruk av Kemetyl Saltsyre inne må man være oppmerksom på aggressivitet i luften. Alt som kan ruste vil ruste. Må ikke brukes på marmor, kalkstein og aluminium. Må heller ikke brukes i forbindelse med klorholdige produkter. Tøm ikke Kemetyl Saltsyre i rustfrie avløp. Husk egnet verneutstyr!

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Universalvask hp clean 1 l alkalisk kraftvask ph 9,1

HP Clean er en kraftig hurtigvirkende universal rengjører, avfetter og fugeglatter som fjerner ubehagelig lukt og naturlig forurensning på harde og myke overflater.

Den har en mild duft, er vannbasert, basisk og biologisk nedbrytbar, samt tilfredsstiller HACCP-normen.

Det gjør den trygg i bruk for mennesker, dyr og miljø. Den kan brukes innen- og utendørs, konsentrert eller utblandet med vann.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Sopp - og grønskefjerner 1l Harmoni

Motvirker soppangrep på flater som er overflatebehandlet med beis, oljedekkbeis eller maling. Kan også benyttes til desinfeksjon av overflater. Fjerner også algevekst på for eksempel steinheller, betongtrapper, gravstøtter, treverk o.l. Flatene rengjøres først med Harmoni Husvask eller Harmoni Kraftvask. NB! Skal sprøytes på veggen og ikke spyles av.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Harmoni kraftvask 1 liter

Harmoni kraftvask benyttes til rengjøring før ommaling. Den inneholder lut og matter ned malingsfilmen. Fjerner effektive svertesopp, skitt, fett, blomsterstøv og annen forurensning. Produktet skal kun benyttes når man skal beise eller male treverket.

Størrelse: 1L

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Brygge- og terrasseolje 10 l stabil

Stabil Brygge- og terrasseolje er en suveren treimpregneringsolje som er tilsatt farveløs tretjære.

Hindrer soppdannelse, som gjør den ideell for terrassegulv, gjerdestolper, trebåter, brygger og annet treverk som er utsatt for fuktighet. Kan brekkes i blandemaskin.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Renhold Casco grovrent 1 l

Kraftig rengjøringsmiddel til ekstra skitne flater.

Brukes på malte og lakkerte flater, ubehandlede betonggulv samt til rengjøring av maskiner og utstyr.

Dosering: 1-2 dl til 10 l vann.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Renhold Casco expertpolish 1 l

Polish som kan brukes på alle typer gulvbelegg, bortsett fra parkett, tregulv og myke gummigulv. Blank overflate. Ferdig til bruk. Påføres i tynne sjikt. Forbruk: 30 - 50 m2 per liter.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Renhold Casco polishfjerner 1 l

Løsemiddelfritt og effektivt middel til fjerning av alle typer gulvpolish og voks.

Tilsatt parfyme.

Normal dosering: 1 l til 8 l vann.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Renhold Casco allrent 1 l

Nøytralt, skånsomt rengjøringsmiddel til daglig renhold av alle malte og lakkerte flater, vinylbelegg, fliser, rustfritt stål, emalje, porselen etc.

Dosering: 0,2-1 dl til 10 l vann.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Idealvask universal selaclean 1 l

Effektivt og miljøvennlig konsentrat for de fleste rengjøringsoppgaver: hus,bil/båt/rib/traktor/campingvogn, redskaper, stall, fjøs, tekstiler, tepper, plast-/tre-møbler, markiser og kalesjer. Uten fargestoffer, klor, parfyme, lut eller fosfater.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Trerens 1l woca

Til rensing av alle overflater i tre, uansett grunnbehandling og før ny overflatebehandling.

  • Forbruk 100-200 m2/l.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Terrasserens stabil 5 l

Stabil Terrasserens (2-i-1) er løsningen for trevirke som man ønsker å gi tilbake den opprinnelige fargen.

Produktet kan brukes på alt fra terrassegulv til hagemøbler.

Stabil Terrasserens har spesielle egenskaper som fjerner smuss og gammel treolje og gjenoppfrisker fargen på treverket.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Husvask Harmoni 1 liter

Effektivt rengjøringsmiddel for årlig vask av hus utvendig. Fjerner lett forurensning og svertesopp på husvegger og kan også brukes til vask av biler, båter, maskiner og containere. Kan benyttes i industrien, verksteder, landbruk og offentlige bad. Kan også brukes innendørs som interiørrens.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Harmoni husvask 4 liter

Effektivt rengjøringsmiddel for årlig vask av hus utvendig. Fjerner lett forurensning og svertesopp på husvegger og kan også brukes til vask av biler, båter, maskiner og containere. Kan benyttes i industrien, verksteder, landbruk og offentlige bad.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Avfetter fugeglatter Tec7 cleaner hurtigfordampende aerosol 500 ml

TEC7 CLEANER er et universalt rense-, avfettings- og fugeglattemiddel som fordamper uten å etterlate oljefilm.

Avfetting og rengjøring av petroleumsbasert forurensing, og fjerner uherdet fugemasse og byggskum, fersk oljemaling, lim, limrester fra klistremerker og etiketter, fett, olje, tjære, stearin, skismøring, kvae etc.

Ved glatting av fuger gir den et pent sluttresultat på synlige overflater.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Rensemiddel møbelrenser 0,25l

Liberon Møbelrenser og Voksfjerner fjerner skitt, fett, voks og støv fra alt treverk. Møbelrens ødelegger ikke skjellakk-overflater/politur som er meget ømfintlig overfor løsemidler/såpe. Liberon Møbelrenser løser ikke opp naturlige fettstoff i treverket og inneholder samtidig harpiks som forsegler trefibrene slik at skitten ikke trenger ned, men kan løftes bort. Brukes til rens av treverk før påføring av olje, voks og lakk.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Rensemiddel møbelrenser 0,5l

Liberon Møbelrenser og Voksfjerner fjerner skitt, fett, voks og støv fra alt treverk. Møbelrens ødelegger ikke skjellakk-overflater/politur som er meget ømfintlig overfor løsemidler/såpe. Liberon Møbelrenser løser ikke opp naturlige fettstoff i treverket og inneholder samtidig harpiks som forsegler trefibrene slik at skitten ikke trenger ned, men kan løftes bort. Brukes til rens av treverk før påføring av olje, voks og lakk.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Harmoni kraftvask 4 liter

Harmoni kraftvask benyttes til rengjøring før ommaling. Den inneholder lut og matter ned malingsfilmen. Fjerner effektivet svertesopp, skitt, fett, blomsterstøv og annen forurensning. Produktet skal kun benyttes når man skal beise eller male treverket.

Størrelse: 4L

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Terrasserens 4l Harmoni

Sterkt rengjøringmiddel som fjerner gammel treolje/terrassebeis, smuss og forurensing. Renser og bleker i en prosess. Forbedrer toppstrøkets levetid. Benyttes ufortynnet, og etterspyles med vann. 4 liter.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Rens sitrus 3m 200 ml

Naturbasert  rens, avfetting og limfjerner for allsidig bruk. Fjerner raskt og effektivt uherdede lim- og tapetrester, og løser opp og fjerner olje, fett, asfalt og smuss. Utmerket til å fjerne tjære fra taktekkingsutstyr. Rengjør utstyr for overskytende limrester. Inneholder ingen syre-, klor- eller petroleumsbaserte løsemidler. Korroderer ikke, og er derfor velegnet til bruk på lakk og maling.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Panelrens Tyrilin  1L

Tyrilin Panelrens benyttes til rensing av ubehandlede, gulnede og tidligere behandlede flater før ny behandling. Produktet er et spesialutviklet rensemiddel som fjerner såperester og urenheter på en effektiv måte.

  • På nytt treverk fjernes harpiks i overflaten, og man får et bedre, jevnere innsug av overflatebehandlingen.
  • Tyrilin Panerens blandes med vann i forholdet 1 del til 10 deler vann.
  • Blandingen påføres flaten med klut.
  • Tørk deretter over med en klut oppvridd i rent, lunkent vann.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Jotun spesialvask før maling 1 liter

Effektivt vaskemiddel til bruk før malejobben. Bidrar til enkel rengjøring . Fjerner skitt, smuss og støv. Vask med lofri fille og tørk av. Trenger ikke skylles av. La tørke og mal på.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Jotun spesialvask før maling 0.75l

Effektivt vaskemiddel til bruk før malejobben. Bidrar til enkel rengjøring . Fjerner skitt, smuss og støv. Vask med lofri fille og tørk av. Trenger ikke skylles av. La tørke og mal på.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Renhold Casco bad & dusjrent 1l

Rengjøringsmiddel basert på naturlige fruktsyrer til renhold i våte rom.

Fjerner hudfett, kalk, såperester etc.

NB: Må ikke brukes på marmor eller annen kalkstein.

Dosering: 1 l til 10 l vann.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Heydi klinkervask 1l vaskemiddel uglassert gulvfils

Heydi Klinkervask er et spesial vaskemiddel som benyttes til daglig rengjøring. Tilfører flaten en beskyttende finish som hindrer kalk, skitt og fettstoffer i å binde seg til overflaten.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Heydi klinkerolje 1l Impregnering

Heydi Klinkerolje er en klar, luktfri olje som beskytter mot nedsmussing og fremhever fargespill og struktur i overflaten. Heydi Klinkerolje benyttes til overflatebehandling av uglaserte fliser og klinker,  teglfliser m.m. NB! Skal ikke benyttes på marmor eller skifer.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn