Visning

Veggslangeboks 25 meter turkis

GARDENA VEGGSLANGEBOKS M/L TURKIS 25 METER er klar til bruk med 25 meter GARDENA høykvalitetsslange 13 mm 1/2", tilkoblingsslange, originale GARDENA koblinger, samt strålerør. Veggbrakett med skruer, veggplugger og monteringsanvisning er også inkludert. Veggslangeboksen har teknologi med lang levetid, og den er plassbesparende. Slangen er enkel å dra ut, og uanstrengt å rulle inn med korte låsepunkter på maks 50 cm. Veggslangeboksen har integrert frostbeskyttelsesteknologi, og kan stå ute hele året. Den kan roteres 180 grader.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Slangeholder vegg

GARDENA Veggmontert slangeholder med brakett er et enkelt og kompakt oppbevaringsalternativ for hageslanger og vanningstilbehør. Slangeholderen er utstyrt med en brakett som rommer opptil 5 originale GARDENA systemdeler eller munnstykker, slik som strålerør eller dusjsprøyter. På den måten samles alt nødvendig utstyr på en plass. Kompakt design og enkle monteringsalternativer, gjør at slangeholderen egner seg for hager og uteplasser i alle størrelser. GARDENA veggmontert slangeholder med brakett er fremstilt i materialer av høy kvalitet og er frostsikker, noe som gjør den vedlikeholdsfri, slitesterk og holdbar. Den er produsert i Tyskland, og leveres med 5 års garanti. Kapasitet: 35 m 13 mm (1/2"), 25 m 15 mm (5/8") eller 20 m 19 mm (3/4").
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Slangevogn cleverroll m sett

GARDENA CLEVERROLL M SETT er ideell for plassbesparende lagring av hageslangen, og er praktisk i bruk takket være den gode stabiliteten ved hjelp av støttefoten. Den ergonomiske sveiven med myke plastkomponenter bidrar til å rulle slangen enkelt tilbake. Slangevognen er utstyrt med Orginale GARDENA systemdeler, samt 30 meter Classic slange 13mm 1/2" og strålerør. Slangevognen har høydejusterbart håndtak, vinklet slangetilkobling, dryppstopp og valgfri sveiveside (høyre/venstre).
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Slangevogn cleverroll m easy sett

GARDENA CLEVERROLL M SETT er ideell for plassbesparende lagring av hageslangen, og er praktisk i bruk takket være den gode stabiliteten ved hjelp av støttefoten. Den ergonomiske sveiven med myke plastkomponenter og den stødige slangeføreren ruller slangen enkelt tilbake. Slangen er allerede utstyrt med Orginale GARDENA systemdeler, samt 20 meter FLEX slange 13mm 1/2" og strålerør. Slangevognen har høydejusterbart håndtak med komfortabelt soft grip, vinklet slangetilkobling, dryppstopp og valgfri sveiveside (høyre/venstre).
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Slangevogn cleverroll s sett

GARDENA CLEVERROLL S SLANGEVOGN SETT gir deg plassbesparende lagring av hageslangen. Den store robuste sveiven ruller slangen lett tilbake. Slangevognen har høydejusterbart håndtak, vinklet slangetilkobling, dryppstopp og valgfri sveiveside (høyre/venstre). Slangevognen har en innovativ frostsikkerhet, og leveres med 20 meter 13mm 1/2" Classic slange, koblinger og strålerør.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Slangevogn cleverroll m easy metall

GARDENA CLEVERROLL M EASY METALL er robust og stødig, og takler de tøffe belastninger i hagen. Slangen rulles enkelt opp takket være det ergonomiske plasthåndtaket med myke plastkomponenter og den stødige slangeføreren. Med den ekstra stødige foten vil den ikke tippe. Den spesielle formen og den høye posisjoneringen av hjulene gir den ekstra sikkerhet og stabilitet. For plassbesparende lagring kan foten og håndtaket vippes inn og håndtaket senkes ned. Slangevognen har høydejusterbart håndtak, vinklet slangetilkobling, dryppstopp og valgfri sveiveside (høyre/venstre). Slangevognen er utstyrt med Orginale GARDENA systemdeler, samt 25 meter FLEX slange 13mm 1/2" og strålerør.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Veggslangeboks 20 meter hvit

GARDENA VEGGSLANGEBOKS M HVIT 20 METER er klar til bruk med 20 meter GARDENA høykvalitetsslange 11 mm 1/2", tilkoblingsslange, originale GARDENA koblinger, samt strålerør. Veggbrakett med skruer, veggplugger og monteringsanvisning er også inkludert. Veggslangeboksen har teknologi med lang levetid, og den er plassbesparende. Slangen er enkel å dra ut, og uanstrengt å rulle inn med korte låsepunkter på maks 50 cm. Veggslangeboksen har integrert frostbeskyttelsesteknologi, og kan stå ute hele året. Den kan roteres 180 grader.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Veggslangeboks 35 meter hvit

GARDENA VEGGSLANGEBOKS XL HVIT 35 METER er klar til bruk med 35 meter GARDENA høykvalitetsslange 13 mm 1/2", tilkoblingsslange, originale GARDENA koblinger, samt strålerør. Veggbrakett med skruer, veggplugger og monteringsanvisning er også inkludert. Veggslangeboksen har teknologi med lang levetid, og den er plassbesparende. Slangen er enkel å dra ut, og uanstrengt å rulle inn med korte låsepunkter på maks 50 cm. Veggslangeboksen har integrert frostbeskyttelsesteknologi, og kan stå ute hele året. Den kan roteres 180 grader. Leveres med Gardena Classic dusjpistol i tillegg til det medfølgende strålerøret.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn