Mørtel Ildfast 4,5kg Heydi

Hey'di Ildfast Mørtel er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder, piper m.m. Til knasefuger i ildsteder anbefales Hey'di Lim & Leire.
Legg i handlevogn

Mørtel Lim&Leire 4,5kg Heydi

Hey'di Lim & Leire er en tørrmørtel på basis av ildfast sement som benyttes til muring av ildfast stein og røykløp i piper, montering av røykinnføringer/stusser og feieluker i pipeløp m.m.
Legg i handlevogn

Mørtel Rapid 1,2kg Heydi

Hey’di Rapid er en hurtigbindende vanntett sementbasert tørrmørtel som benyttes til utbedring av mindre skader, tetting rundt gjennomføringer og montering av gjenstander i mur, betong og fjell. Hey'di Rapid kan tørrblandes med vanlig sementmørtel for å påskynde mørtelens avbinding.
Legg i handlevogn

Sprengsement Trollkraft 2,5kg Heydi

Hey'di Trollkraft 2,5 kg er en spesialsement som etter utblanding med vann, utvikler et enormt ekspansjonstrykk - opptil 9000 tonn/m² som bevirker lydløs og sikker oppsprekking og demolering av fjell og betong. Hey'di Trollkraft  utvikler ikke gasser og er ufarlig ved korrekt bruk.

Trollkraft kan benyttes både inne og ute, i lukkede rom, under vann og overalt der forholdene gjør det ønskelig å unngå bruk av dynamitt eller større maskiner.

Legg i handlevogn

Heydi Trollkraft 10kg Sprengsement Sprengsement

Hey'di Trollkraft er en spesialsement som etter utblanding med vann, utvikler et enormt ekspansjonstrykk - opptil 8000 tonn/m² - som bevirker lydløs og sikker oppsprekking og demolering av fjell og betong.
Legg i handlevogn

Heydi Bom Fast 25kg Klebemørtel Sementbasert for Heller

Hey'di Bom Fast er en grå, sementbasert, plastforsterket klebemørtel i pulverform som blandet med vann herder til en vannfast og frostsikker limfuge med meget høy vedheft.
Legg i handlevogn

Mørtel Stang Og Stolpe 20kg Heydi Hurtigherdende Tørr-Betong.

Hey'di Stang & Stolpe er et sementbasert støpepulver som benyttes tørt i hull, vannet tilsettes etter at gjenstanden som skal festes er fiksert i den tørre massen.
Hey'di Stang & Stolpe skal ikke benyttes til innfestinger i forbindelse med bærende eller særlig utsatte konstruksjoner, f. eks. flaggstenger. Det henvises her til brosjyren "Fest med Hey'di".

Legg i handlevogn

Mørtel Ildfast 12,5kg Heydi

Hey'di Ildfast Mørtel er en sementbasert tørrmørtel med høy varmebestandighet som benyttes til innmuring av røykrør, pussing av brannmur, muring av ildsteder, piper m.m. Til knasefuger i ildsteder anbefales Hey'di Lim & Leire.
Legg i handlevogn

Heydi Mørtel Bom Fast 15kg

Hey'di Bom Fast er en grå, sementbasert, plastforsterket klebemørtel i pulverform som, blandet med vann, herder til en vannfast og frostsikker limfuge med meget høy vedheft.

Hey'di Bom Fast benyttes til liming og fuging av heller og kantstein, fuging av betongelementer og flikking av betong. Hey'di Bom Fast kan benyttes på underlag av asfalt, puss og betong.

Vanntilsetning: ca 2,4 l / 15 kg

Legg i handlevogn

Steinlim 20kg Weber

Weber Steinlim er et mellomtykt lim/mørtelmasse for innvendig og utvendig bruk på både gulv og vegg.
Sjikttykkelser fra 5 til 30 mm. Massen kan benyttes til innstøping av varmekabler. Massens sammensetning reduserer faren for misfarging av naturstein og kalkutfelling.

  • Til utvendig og innvendig bruk
  • Liming/setting av skifer og naturstein
  • Til gulv og vegg

Erstatter Weber Set 862.

Legg i handlevogn

Lim for porebetong sekk a 15kg tynnfugemørtel for liming og muring

TYNNFUGEMØRTEL FOR OPPFØRING AV POREBETONG, BRUKES TIL LIMING AV POREBETONG, SPARKLING AV SKJØTER, OG PUSSING AV OVERFLATER. FINNES FOR SOMMER OG VINTERBRUK
Legg i handlevogn

Heydi heft 4,5kg heftbro sementbasert gysing

Heydi Heft er en sementbasert slemming som påføres sementbaserte overflater utendørs før det avrettes eller støpes, for å oppnå god og varig heft til underlaget. Heydi Heft kan også benyttes innendørs på ikke sugende underlag der vanlig priming ikke er tilstrekkelig. På f.eks. vinylbelegg, gamle fliser, stål (ikke aluminum) m.m.
Legg i handlevogn

Reparasjonsmørtel REP25 25kg Weber

En polymermodifisert, sementbasert reparasjonsmørtel med plastfiber for betongreparasjon uten forskaling. Den blandes med vann og gir en bruksklar mørtel med god holdbarhet, høy vedheft og bestandighet.

  • For betongkvalitet B35 og høyere
  • Fiberforsterket
  • For innvendig og utvendig bruk
Legg i handlevogn

Fiberarmert Reparasjonsmørtel Sementbasert 25kg Heydi

Heydi Rep 25 er en fiberarmert sementbasert tørrmørtel som benyttes til reparasjon og flikking på betong og mur. Heydi Rep 25 er svinnkompensert, frostbestandig, rasktherdende og har meget gode heftegenskaper. Heydi Rep 25 er velegnet både på horisontale, vertikale og takflater.

Legg i handlevogn

Klebermørtel Sementbasert Steinlim For Heller 25KG Heydi

Heydi Steinlim er en grå, sementbasert, plastforsterket klebemørtel som blandet med vann herder til en vannfast og frostsikker limfuge med meget høy vedheft. Heydi Steinlim benyttes til liming og fuging av heller, kantstein, naturstein, fuging av betongelementer og flikking av betong.

Heydi Steinlim kan benyttes på underlag av asfalt, puss og betong. Normal lagtykkelse er 3 - 20 mm, større opprettinger må skje i flere sjikt. Heydi Steinlim kan tilsettes sand, inntil 50 % av tørrvekten (0 - 2 mm). Temperatur må være over 0°C.

 
Legg i handlevogn

Heydi heft 10 kg heftbro sementbasert gysing

 Heydi Heft 10 kg er en sementbasert heftbro og gysing for sementbaserte overflater utendørs .    Heydi Heft er en sementbasert slemming som påføres sementbaserte overflater utendørs før det  avrettes eller støpes, for å oppnå god og varig heft til underlaget. Heydi Heft kan også benyttes  innendørs på ikke sugende underlag der vanlig priming ikke er tilstrekkelig.

Legg i handlevogn