Bistand fra A til Å

Maxbo hytta

 

Maxbo Proffs hytter er ferdig prosjektert og når du kjøper en hytte får du tilgang til fulle tegningssett uten ekstra kostnader. Vi bistår gjerne gjennom hele prosessen; fra du foretar første befaring på tomta til du leverer FDV etter overtakelse. Dette inkluderer hjelp med regulering, planlegging av infrastruktur, tilpassing av tegninger, byggemelding og prosjektledelse. Ved større prosjekter kan vi også bistå og delta ved tilvalgsmøter.

Pakkeløsninger for overflater og farger

Å velge interiør kan være både vanskelig og tidkrevende. Vi har gjort det enklere for deg ved å lage ferdige pakkeløsninger for interiør. Alle hyttene leveres med en standardpakke for interiør, en pakke av høy kvalitet som treffer bredt. I tillegg har vi utarbeidet flere alternative pakkeløsninger som gir stor valgfrihet med garantert godt resultat.

Kjøkken, bad og garderobe

Sammen med dyktige samarbeidspartnere har vi utviklet løsninger for kjøkken, bad og garderobe til alle hyttemodellene. Ønsker du andre løsninger, kan vi selvfølgelig hjelpe deg med dette.

Fri tilgang til markedsmateriell

Maxbo Proff tilbyr også bistand i forbindelse med salg av hytte. Du får fri tilgang til tegninger, bildemateriell, trykkeklar hyttekatalog hvor du kan sette inn egen logo og mal for byggeplasskilt. Vi tilbyr også ferdig dokumentasjon til sluttkunde via Min bedrift.

 

 

Maxbo hytta