Visning

Kullfilter York Slimline resirkulasjonsfilter

Resirkulasjonsfilter York kjøkkenvifte 1 stk. pr. motor. Passer til York II kjøkkenvifter.

For decor 965/992/994/, 995/swing-out,slim s-3

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Kullfiltersett Derby Optica 661fh/662 90

Resirkulasjonsfiltersett til montering i ventilator.

Passer til vifte kjøkken Derby Optica 662 90cm. (2265600)

  • Mål: 26x23 cm
  • NB! 2 stk til 90 cm Derby vifte
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Kjøkkenhette Tradition-S Slimline-Modell For Sentralavtrekk

Tradition-S er beregnet for ekstern avtrekksvifte. Den er en moderne og elegant slimline innbyggingshette for overskap med minimum dybde 28 cm. 3-trinnsregulering av viftemotor og 2-trinns regulering av belysning. Enkel rengjøring. Hetten er utstyrt med fettfilter som kan vaskes for hånd eller i maskin. Kjøkkenhetten har elektronisk regulerbart spjeld med enkel innstilling for grunnventilasjon.

God belysning. Utstyrt med to trinns halogenbelysning hvor man kan velge komfort- eller arbeidsbelysning. Leveres med 230V jordet ledning med støpsel og ledning med spesialkontakt for styrestrøm til avtrekksvifte. Hetten er lettmontert. Det kreves min. 50 cm monteringshøyde mellom elektrisk ovn og underkant på kjøkkenhette. Ved gassovn må avstanden økes til min. 65 cm.

 
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Kjøkkenhette brasserie-s hvit midt

Brasserie-SW/SS er beregnet for ekstern avtrekksvifte. Med midtstilt stuss. Den er beregnet for plassering under overskap eller krydderhylle. Med 3-trinns hastighetsregulering av viftemotoren. Hetten er utstyrt med fettfilter som kan vaskes for hånd eller i maskin. Kjøkkenhetten har manuelt regulerbart spjeld med enkel innstilling for grunnventilasjon.

Belysningsdelen er utstyrt med kompaktlysrør 11W.Leveres med 230V jordet ledning med plugg, og ledning med -spesialkontakt for styrestrøm til avtrekksvifte. Hetten er lettmontert. Det kreves min. 50 cm monteringshøyde mellom elektrisk ovn og underkant på kjøkkenhette. Ved gassovn må avstanden økes til min. 65 cm.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Komfyrvakt komplett safe attach

Komplett komfyrvakt med sensor og strømbryterenhet. Forhindrer ulykker ved først og varsle og deretter slå av strømmen til komfyren. Fleksibel løsning som kan brukes i forbindelse med alle typer kjøkkenhetter.

Trådløs kommunikasjon mellom sensor og strømbryterenhet gir en diskret og ryddig installasjon. Den trådløse kommunikasjonen er konstruert spesielt for sikkerhetskritiske produkter. Toveiskommunikasjon muliggjør at systemet i sanntid alltid vet at kommunikasjonen fungerer.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Kjøkkenhette brasserie-f hvit Flexit

Brasserie-FW/FS er beregnet for felles avtrekksvifte. Den er beregnet for plassering under overskap eller krydderhylle. Med spjeld og lysbryter. Hetten er utstyrt med fettfilter som kan vaskes for hånd eller i maskin. Kjøkkenhetten har manuelt regulerbart spjeld med enkel innstilling for grunnventilasjon. Inkludert timer opp til 60 minutter for forsert drift. Inkludert timer opp til 60 minutter for forsert drift. Belysningsdelen er utstyrt med kompaktlysrør 11W. Leveres med 230V jordet ledning med plugg. Hetten er lettmontert. Det kreves min. 50 cm monteringshøyde mellom elektrisk ovn og underkant på kjøkkenhette. Ved gassovn må avstanden økes til min. 65 cm.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn