Visning

Underlag ultra d 1,2x25m Icopal

Icopal Ultra D underlagsbelegg er et moderne, diffusjonstett asfalt underlagsbelegg med selvklebende omlegg. Med bredde 1,2 m, lav vekt og stor styrke, er Ultra D raskt og effektivt å montere. Noe som sikrer rask fremdrift på taket. Ultra D kan ligge utildekket i 3 måneder under bygging. Minste takvinkel er 6°, det forutsettes da at primærtekkingen har samme krav til takfall. Ultra D egner seg som underlagsbelegg for takshingel, takstein og takpanner. Farge sort. Format 1,2 x 25 m.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Underlagspapp super d 1x15m Icopal

Icopal Super-D er et ekstra sterkt og robust underlagsbelegg med selvklebende omlegg. Den store styrken og de tette omleggene gjør at belegget kan ligge utildekket i opp til 2 år, arbeidet med primærtekkingen kan dermed utsettes til et senere tidspunkt. Icopal Super D egner seg spesielt som underlagsbelegg for torvtak sammen med Icopal Fonda torvtaksplate. Andre bruksområder er takshingel, takstein, skifer, takplater og tretak. Super D har stamme av forsterket polyesterfilt som er belagt med asfaltblanding av SBS, som gir stor styrke og elastisitet. De selvklebende omleggene har dobbelt silikonert folie, som gjør utleggingen enkel. Belegget stiftes, skjult i omlegget, med pappspiker eller kramper for asfalt takbelegg. Tverrskjøter og detaljer sikres med Icopal Taklim. Ved lave temperaturer, fra + 2 grader Celsius og nedover, bør klebekantene lunes med varmluft.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Underlagspapp d-glass 1x15m Icopal

Icopal D-Glass 1X15m er et underlagsbelegg for takstein, takshingel og alle typer platetak. Icopal D-Glass beskytter mot nedbør under byggeperioden, og fanger senere opp regn og snø som eventuelt trenger inn under primærtekkingen. Icopal D-Glass har en 70 g/m2 glassfiltstamme som er impregnert og belagt med asfalt på begge sider. Overflaten er bestrødd med finkornet skifer. Produktet er fuktstabilt og har kantforsterkning av polyester. D-Glass rulles ut parallelt med takfot, med 10 cm omlegg.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Underlag d-pluss 1x25m Icopal

Icopal D-Pluss 1X25m er et diffusjonstett, sterkt underlagsbelegg med en glassfiltstamme belagt med asfalt. Over og underside er dekket med PP-filt. Asfalten gir en god forsegling rundt pappstiftene. D-Pluss er lett å håndtere og lett å legge. Belegget legges direkte på taktro, taktroen skal alltid være luftet på undersiden. Belegget egner seg som underlag for takshingel, metalltak og takstein.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Underlagsbelegg felx multi m/tape 1,25x25m

Fel'x Multi er et diffusjonstett underlagsbelegg som legges direkte på taktro. Belegget egner seg som underlag for takstein og metalltak. Polyesterstammen er impregnert med asfalt. Over og undersiden er dekket med polypropylenfilt.  Omlegget har en selvkleber av akryllim. Icopla Fel'x Multi skal ikke limes til bordtaket. Belegget sikres med sløyfer etter hvert som banene legges ut. Etter at sløyfene er lagt, bør taket tekkes ferdig med primærtekking omgående.
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Underlag base 1x10m Icopal

D-PLUSS, Underlagsbelegg for shingel, takstein og alle typer platetak. Glassfiltstamme belagt med asfalt. Over- og underside er dekket med PP.filt.


ICOPAL D-GLASS Underlag for plater, takstein, shingel, panner. ICOPAL SUPER D: SBS-asfalt. Over og under en stamme av forsterket polyester. Et sterkt og robust underlagsbelegg med selvklebende omlegg for torvtak, takstein, takshingel og platetak.


ICOPAL FEL'X MULTI: Asfaltbasert underlagsbelegg. Stamme av polyester, over og underside av polypropylenfIlt. Underlag for takstein og takpanner.


ICOPAL BASE RADONSPERRE: SBS asfalt. Forsterket polyesterfilt. Til bruksgruppe A som Radonsperre.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Underlag D-Prosjekt 1x30m Isola

Asfaltbasert underlagsbelegg for betongtakstein og alle typer lektede platetak hvor primærtekkingen skal på umiddelbart. Produktet er diffusjonstett og må benyttes på ventilerte undertak av tre. NB: Må ikke brukes under takshingel. Produktet har en PP-filt på over- og undersiden, dette gir sklisikker montering og hindrer forskyvning ved utlegging.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Underlagsbelegg base radon 1x10m icopal

D-PLUSS, Underlagsbelegg for shingel, takstein og alle typer platetak. Glassfiltstamme belagt med asfalt. Over- og underside er dekket med PP.filt. Icopal d-glass Underlag for plater, takstein, shingel, panner.

Icopal super d: SBS-asfalt. Over og under en stamme av forsterket polyester. Et sterkt og robust underlagsbelegg med selvklebende omlegg for torvtak, takstein, takshingel og platetak.

Icopal fel'x multi: Asfaltbasert underlagsbelegg. Stamme av polyester, over og underside av polypropylenfIlt. Underlag for takstein og takpanner.

Icopal base radonsperre: SBS asfalt. Forsterket polyesterfilt. Til bruksgruppe A som Radonsperre.

Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Underlag isokraft 1x12m isola

Et kraftig asfaltbasert underlagsbelegg som tåler å stå utildekket over lengre perioder - også i vinterhalvåret. Produktet er diffusjonstett og må benyttes på ventilerte undertak av tre. Isokraft er spesielt godt egnet som underlag for torvtak og Isola Takshingel.

Kan også benyttes under utette primærtekkinger som f.eks skifertekking, båndtekking, tretak og teglstein. Benyttes ned til 6 graders takfall.

 
Logg inn for å se pris og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn