Visning

Isolasjonsplate 3mm 3x500x1200mm ProPlate pak a 6m2

Isolasjonsplate for bruk under varmekabler eller som parkettunderlag. En pakke inneholder 10 plater, 6m2.

Logg inn for å se priser og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Isolasjonsplate ProPlate 30S 6mm

ProPlate 30S er markedets hardetse plate som forhindrer knirk i gulvet. ProPlate 30S er utviklet for å forhindre at gulvets totale oppbygging blir for myk slik at det kan oppstå knirking eller at tregulvet går fra hverandre.

Platen har meget gode verdier iht. trykkfasthet, isolasjonsevne og støydemping. En pakke inneholder 10 plater (6 m2).

Bruksområde: Isolasjonsplate under tregulv, isolasjonsplate under varmekabler, isolasonsplate i støpte gulv med eller uten varmekabler.

Mål: 1200x500x6 mm.

Logg inn for å se priser og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Gulvpapp Ull 750 1x15m

En rimelig trinnlyddempende gulvpapp for alle typer gulv. Ullpapp er en impregnert cellulosepapp, men har ingen misjon som fuktsperre. Den isolerer mot lyd og øker gulvets slitestyrke. Kan også brukes til beskyttelse av gulv og annet ved maling o.l.    

  • Enkel og rimelig løsning    
  • Begrensede trinnlyddempende egenskaper    
  • Isolerer mot lyd    
  • Øker gulvets slitestyrke    
  • 15 kvm pr rull

Gulvpappen brukes som trinnlyddempende underlag på guklvkonstruksjoner som garantert ikke avgir fuktighet. Hvis underlaget kan inneholde eller avgi noe fuktighet skal det legges en 0,2 mm tykk fuktsperre under. Ullpapp legges i paralelle baner kant-i-kant.

Tips:
Det skal normalt brukes en fuktsperre for å unngå at fuktighet fra underlaget skader gulvet. Trinnlyd kan reduseres betraktelig ved bruk av fjærende mellomlag under gulvbelegget. Det er også viktig at gulvet monteres korrekt, da det har stor betydning for lydforholdene.

Logg inn for å se priser og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn

Dekningspapp 1,40x26M Icopal

Ullpapp er underlag på tregulv for linoleum, plast gulvbelegg o.l. gulv. Isolerer mot lyd og øker gulvets slitestyrke. Dekningspapp brukes til beskyttelse av gulv o.a. ved maling o.l.

 
Logg inn for å se priser og handle
Se kampanjepris
Legg i handlevogn