Duellen

Harald Rønneberg prøver seg på nytt som hytteutbygger – og designer

Å være hytteutbygger er mer krevende enn mange tror. Det fikk Harald Rønneberg erfare da han sammen med gode venner bygde to hytter i Uvdal. Nå tester han om Maxbo Proff sitt hyttekonsept gjør det enklere – går prosessen smidigere og får han den hjelpen han trenger underveis? For å sette sitt preg på hyttene er han også med på å designe hytta. Navnet på hyttemodellen? Haraldhytta, selvsagt…

 

Lokal produksjon

Den første Haraldhytta er ferdig

Hytta er ferdig og Harald Rønneberg gleder seg til å vise frem resultatet. En ting er å velge materialer, en annen er å se det ferdig montert. Angrer han på noen av valgene? Bli med inn og se!

Episode 5 >>

 

Lokal produksjon

Fjerde episode i Hytteduellen

Endelig har dagen kommet for hytteduellen i Uvdal! Blir det team Harald eller team Espen som blir først ferdig med å montere hytta?

Episode 4 >>

 

Lokal produksjon

Harald besøker elementfabrikk

De to hyttene skal bygges av elementer og Harald besøker elementfabrikken for å være med å bygge noen av elementene. Tar konkurranseinstinktet overhånd? Og hvem skal egentlig være på lag med hvem i hytteduellen?

Episode 3 >>

 

Lokal produksjon

Harald velger produkter

Valgmulighetene er mange når Harald Rønneberg skal velge interiør og eksteriør til den nye hytta i hyttekonseptet til Maxbo Proff. Hva er mest viktig for den nye hyttedesigneren?

Episode 2 >>

 

Lokal produksjon

Harald og Maxbo Proff

Harald Rønneberg er hytteentusiast - nå skal han bli hytteekspert og bygge Norges fineste hytte sammen med Maxbo Proff. Blir det enklere å bygge hytte med Maxbo Proff på laget? Og klarer Harald å gjøre noe uten at det blir en konkurranse…?

 

Episode 1 >>