Tegninger

Gode tegninger er viktig for å kunne starte jobben. Vi har dyktige arkitekter på laget. Kanskje lurer du på hvordan du kan få utnyttet en tomt optimalt? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

 

Send oss dine skisser så tegner vi opp for deg!

 

Underlag

Beregninger
 

Send inn tegningen din

Tegning

Beregninger
 

Motta ferdige arkitekttegninger

Bygg

Beregninger
 

Du bygger

 

Vi kan hjelpe deg med...

 

Hogst

Arktitekttegninger

Våre arkitekter tegner forslag basert på dine skisser eller beskrivelser. Har du ikke skisser kan vi selvfølgelig lage det for deg. Du mottar komplett tegningsunderlag som er klart for byggesøknad.

 

Hogst

3D-tegning

Ønsker du å selge prosjektet ditt på prospekt er 3D en veldig god løsning. Både naboer og kommune ser hvordan området er planlagt. 3D-visualisering av planlagte prosjekter er nå også ofte et krav fra kommunen både til forhåndskonferansen og nabovarsling. 

 

Hogst

Terrengsnitt

Terrengsnitt er en viktig del av byggesøknaden og leveres i henhold til myndighetenes krav. Er det avvik mellom terreng og kommunens kart, kan vi rekvirere oppmåler for dere.

 

Hogst

Situasjonsplan

Når du skal levere byggesøknad er riktig målsatt situasjonsplan viktig. Vi kan levere denne og bistår gjerne med plassering av bygget om du ønsker det.

 

Hogst

Seksjonering

Trenger du hjelp til optimal utnyttelse av en tomt? Vi kan hjelpe deg med seksjoneringsarbeidet. 
 

 

Hogst

Arbeidstegning

Arbeidstegningen blir levert i målestokk 1:50. Vi leverer arbeidstegninger tilpasset dine ønsker, enten du ønsker den med mange målsettinger eller færre detaler. - Dette tilpasses etter dine ønsker. 

 

Daniel TonströmHar du spørsmål?

Ta kontakt med meg, Daniel Tonström, om det er noe du lurer på.
Jeg jobber som Salgssjef for Byggesystemer i Maxbo Proff, og har stor lidenskap for byggefaget og kundenes prosjekter.
Jeg sørger for at kundene blir tilbudt effektive løsninger og teknisk bistand til sine byggeprosjekter, spesielt element- og modulbygg. I tillegg har jeg over 13 års erfaring fra byggebransjen, hvor jeg har jobbet som både snekker og eier av egen tømrerbedrift.

 

Send meg en e-post