Tegninger

Skikkelige arbeidstegninger er viktig for en god start på prosjektet ditt – vi gir deg tegningene dine akkurat slik du vil ha dem.

Hos Maxbo Proff får du dyktige arkitekter med på laget ditt. De hjelper deg med å få den optimale plassutnyttelsen av tomta – uansett om det innendørs eller ute på tomta. 

 

Send oss dine skisser så tegner vi opp for deg!

 

Underlag

Beregninger
 

Send oss tegningen din...

Tegning

Beregninger
 

...motta ferdige arkitekttegninger

Bygg

Beregninger
 

...så kan du bygge

 

Vi kan hjelpe deg med...

 

Hogst

Arktitekttegninger

Arkitektene våre tegner forslag basert på skissene eller beskrivelse dine. Har du ikke skisser lager vi det for deg. Så mottar du komplett tegningsunderlag som er klart for byggesøknad.

 

Hogst

3D-tegning

Når du skal selge prosjektet ditt på prospekt, er 3D en smart løsning. Det er fordi naboer og kommunen ser hvordan området er planlagt, samtidig som 3D ofte er et krav fra kommunen til forhåndskonferansen og nabovarsling. 

 

Hogst

Terrengsnitt

Når du leverer byggesøknaden er det viktig at terrengsnittet er i henhold til myndighetenes krav. Vi kan rekvirere oppmåler for dere hvis det er avvik mellom terreng og kommunens kart. 

 

Hogst

Situasjonsplan

På byggesøknaden din må du ha riktig målsatt situasjonsplan. Hvis du ønsker leverer vi denne for deg, og vi bistår med plassering av bygget og prosjektering av utomhusarealene.

 

Hogst

Seksjonering

Trenger du hjelp til optimal utnyttelse av en tomt? Noen ganger kan det være vanskelig å finne løsninger på egenhånd – vi hjelper deg med seksjoneringsarbeidet på prosjektet ditt.

 

Hogst

Arbeidstegning

En god arbeidstegning gjør det enklere for deg å presentere prosjektet ditt. Vi leverer tegningen i målestokk 1:50 slik du ønsker den – med mange målsettinger eller færre detaljer.  

 

Har du spørsmål?
 

Gå inn på hjemmesiden til Tekniske tjenester for mer informasjon. Du kan også ta kontakt med din lokale prosjektselger, ring Maxbo Proff på telefon 21937625 eller send mail til e-post: post@maxbotekniske.no
Sammen skal vi sørge for at ditt prosjekt leveres akkurat slik det er tenkt, med god økonomi og dokumentasjon.