Unngå farer og øk produktiviteten på arbeidsplassen med riktig arbeidsbelysning

Bilde av en mann som fester opp arbeidslys.

Valg av riktig arbeidsbelysning har en betydelig innvirkning på sikkerheten på en byggeplass. Dette skyldes at dårlig belysning kan føre til farlige arbeidsforhold, dårlig sikt og økt risiko for ulykker og skader. Med riktig arbeidsbelysning blir arbeidsområdene godt opplyst, og det blir lettere å se farer og hindringer som kan oppstå. På denne måten kan man redusere risikoen for ulykker og skader, og sikre en tryggere arbeidsplass for alle.

MARELD har arbeidslamper som er spesielt utviklet for å møte de profesjonelles behov. De er utviklet i samarbeid med nordiske håndverkere som har førstehåndserfaring med hva som kreves på en byggeplass.

Det er viktig å sørge for arbeidslys som dekker behovene til ulike arbeidsmiljøer og oppgaver. Dessverre arbeider mange fortsatt under dårlige lysforhold, enten det er på byggeplasser, i rom som skal males, inne i sikringsskap, eller både innendørs og utendørs.

Dårlig belysning kan føre til dårlig syn, dårlig arbeidsutførelse og negativ påvirkning på helse og trivsel.

Bildecollage av menn som jobber med riktig arbeidslys.

Arbeidslampe vapor 6500

Med Mareld Arbeidslampe VAPOR 6500 får du den optimale arbeidsbelysningen for en produktiv og komfortabel arbeidsdag. Med kraftig LED-lys og justerbart lysområde gir denne lampen deg et klart og skarpt lys, uten blending. Lampen er designet for å gi deg den beste belysningen uansett hvor du befinner deg, og er utstyrt med en krok og magneter for enkel montering. Spar både tid og penger på grunn av lavt energiforbruk og lang levetid, og gjør hverdagen som håndverker enklere med Mareld Arbeidslampe VAPOR 6500. Les mer om Vapor 6500 her.

Arbeidslampe vapor 6500

<p>En kraftig lampe med SMD-teknikk.</p> <p>Belysning fra tre ulike lyskilder som kan vinkles for best mulig effekt.</p> <p>Velg selv om du vil bruke bare hovedpanelet i midten, eller bare sidepanelene.</p> <p>Sidepanelene kan felles sammen og stativet vinkles opp slik at lampen blir liten og hendig å transportere.</p> <p>Utstyrt med et ekstra strømuttak bak.</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Arbeidslampe starburst 16000 App

Mareld Arbeidslampe Starburst 16000 App gir deg full kontroll over belysningen på arbeidsplassen din. Med appen kan du enkelt justere lysstyrken og fargetemperaturen, og tilpasse belysningen til de ulike arbeidsoppgavene du utfører. Lampen har kraftige LED-lamper som gir et klart og sterkt lys uten blending. Den er enkel å montere og har en fleksibel arm som gjør at du kan justere lysretningen etter behov. Spar tid og penger på grunn av lavt energiforbruk og lang levetid, og få en mer produktiv og behagelig arbeidsdag med Mareld Arbeidslampe Starburst 16000 App. Les mer om Starburst 16000 app her.

Arbeidslampe starburst 16000 app

<p>Marelds aller sterkeste arbeidslampe med belysning fra seks ulike lyskilder.</p> <p>Lyskildene kan vinkles i ulike stillinger.</p> <p>Du kan ha tre stående og tre vinklet for å belyse en vegg samtidig som du retter lyset nedover.</p> <p>Frostet glass som gjør lampen blendfri.</p> <p>Appen kan styre opp til 100 enheter.</p> <p>Via den styringsboksen som inngår i denne pakken finnes det muligheter til å laste ned en app-funksjon.</p> <p>App'en muliggjør å sette på/ stenge av lampen, sette timer eller justere lysstyrken fra telefonen.</p> <p>Mareld-appen finnes - last ned fra APPSTORE eller fra Android.</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Led-lyslist trommel sunlit 25m

Mareld LED-lyslist Trommel Sunlit 25m gir deg det perfekte lyset for å skape en behagelig atmosfære i hjemmet eller på kontoret. Med hele 25 meter med kraftige LED-lys kan du enkelt tilpasse belysningen til ethvert rom eller behov. Lyslisten er enkel å montere og kan enkelt kuttes til ønsket lengde. Spar både tid og penger på grunn av lavt energiforbruk og lang levetid. Med Mareld LED-lyslist Trommel Sunlit 25m kan du skape den perfekte belysningen for å øke komforten og stemningen i ethvert rom. Les mer om Led-lyslist trommel sunlit 25m.

Led-lyslist trommel sunlit 25m

<p>Brukervennlig lysstrips som bare rulles på og av den medfølgende kabeltrommelen.</p> <p>Stripsen gir behagelig og komfortabel arbeidsbelysning.</p> <p>Et ypperlig supplement til allmennbelysningen på byggeplassen, i tillegg til belysning av heis- og trappesjakter osv.</p> <p>Lett å installere, enten ved hjelp av kabelstropper, festekroker eller kort og godt ved å henge opp trommelen.</p> <p>LED-strips kan dimmes. Kan brukes både innendørs og utendørs, da de har kapslingsgrad IP 65.</p> <p>Spolen har varmesikring for å hindre at produktet overopphetes.</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Hodelykt Halo 540 R

Støtsikker, oppladbar hodelykt med ekstra sterkt lys og zoom for å justere fokus. Flere lysstillinger som enkelt kan tilpasses etter behov, samt rødt varsellys. I den tiden det ordinære batteriet lades kan 3 stk AAA-batterier brukes. Gummibelagt på innsiden for et godt feste på hodet. Batteri og USB-lader inngår. Les mer om Hodelykt Halo 540 R her.

Hodelykt Halo 540 re

<p>Støtsikker, oppladbar hodelykt med ekstra sterkt lys og zoom for å justere fokus.</p> <p>Flere lysstillinger som enkelt kan tilpasses etter behov, samt rødt varsellys.</p> <p>I den tiden det ordinære batteriet lades kan 3 stk AAA-batterier brukes.</p> <p>Gummibelagt på innsiden for et godt feste på hodet.</p> <p>Batteri og USB-lader inngår.</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit: