Byggeplasstjenester

Skal du i gang med større byggeprosjekt? Med Maxbo Proff Byggeplasstjenester er du sikret en mer effektiv arbeidshverdag.

Bilde av en håndverker som arbeider.

En mer effektiv arbeidsdag

En egen spesialist med spisskompetanse på verktøy, festemidler og verneutstyr følger deg opp på byggeplassen, og sørger for at du til enhver tid har det du trenger. I samarbeid med din spesialist finner vi den beste løsningen for bestilling, varepåfylling og dokumentasjon.

Byggeplasstjenester – et totalkonsept for proffen!

Fagspesialist

Gjennom Byggeplasstjenester får du tilgang på egen spesialist som følger deg opp på byggeplassen under hele prosjektet. Oppfølging avtales etter behov for å sikre at du har riktig verktøy og festemidler til enhver tid.

Kvalitetsprodukter

Vi har et bredt sortiment innenfor verktøy og festemidler fra anerkjente og solide proffleverandører. Produktene tilfredsstiller de fleste krav til både kvalitet og dokumentasjon.

Arbeidsklær og verneutstyr

Vi har et godt utvalg av arbeidsklær og verneutstyr fra kjente produsenter – med eller uten din egen firma-logo.

Fallsikring

Alle våre fagspesialister er kompetente til å gjennomføre lovpålagte årskontroller av fallsikringsutstyr. Kontrollene kan gjøres på byggeplassen.

Forbruksartikler

Færre leverandører og leveranser på byggeplassen er både miljøvennlig og effektivt. Hos oss kan du bestille forbruksartikler som kaffe, te, engangsservice, tørkepapir, toalettpapir, førstehjelpsutstyr m.m. og få det levert sammen med øvrige byggevarer.
 

Bilde av en håndverker som bærer gipsplater. Bilde av skruer i bokser.

Produktopplæring

Riktig bruk sikrer både kvaliteten i arbeidet og forlenger levetiden på produktet samt god HMS. Vi bistår med opplæring ute på byggeplass eller i våre leverandørers lokaler.

Min Bedrift

Min Bedrift har mange nyttige funksjoner. Du kan enkelt bestille varer, lage kundetilbud med din egen logo, og du har hele tiden god kontroll og oversikt over ordre, fakturaer m.m.

Container

Med en lånecontainer på byggeplassen for oppbevaring av festemidler og forbruksartikler, sikrer vi at du til enhver tid har det du trenger og har god oversikt.
Containerne er innredet med strøm, hyller, tavler og varmeovn. Byggeplasstjenester er også et konsept for mindre byggeplasser uten behov for en container.

Dokumentasjon

Gjennom Min Bedrift har du alltid rask tilgang til nødvendig produktdokumentasjon.

«Byggeplasstjenester har gjort selskapet vårt mye mer effektivt. Vår rådgiver sørger for at vi alltid har de riktige produktene og løsningene vi trenger til enhver tid.»

– Gjerdrum Byggservice

Interessert?

Kontakt din Proff-selger for ytterligere informasjon og betingelser.

Maxbo Proff Byggeplasstjenester

telefon: 06292 (Maxbo Proff kundeservice)

e-post: byggeplasstjenester@maxbo.no

Bilde av en Maxbo-container med byggevarer.