Full kontroll på verktøyet ditt

 

Vi vet at flere av våre proffkunder ønsker bedre kontroll på verktøyparken ved større byggeprosjekter. En del vil også gjerne unngå å binde for mye driftskapital ved kjøp av verktøy. I tillegg vet vi at produktivitet på byggeplass er viktig. Da må det finnes gode og praktiske løsninger når et verktøy skal på service eller må repareres.

 

Vi tilbyr nå, som første byggevarekjede, våre kunder en løsning som adresserer alle disse behovene, nemlig leie av verktøy gjennom Hikoki Fleet Control.

 
Hitachi

Alle leide verktøy utleveres til den enkelte medarbeider på byggeplass og opplæring gjennomføres på stedet. Ved behov for service eller reparasjon, bestilles dette elektronisk og så blir verktøyet hentet på byggeplass og levert tilbake samme sted.

Forsikring er inkludert i leieprisen – dersom verktøyet blir stjålet fra byggeplass eller verktøycontainer.

 

Med Fleet Control får du

  • bedre kontroll og oversikt over hvilke medarbeidere som disponerer hvilke verktøy. Hvert verktøy merkes med sluttbrukers navn, telefonnummer osv og sendes direkte dit du ønsker det (enten byggeplass eller Maxbo butikk). Verktøyet registreres i en portal hvor du, til enhver tid, har full oversikt over alle verktøy som er leaset.
  • redusert driftskapital som bindes opp i verktøy.
  • prioritert tilgang til Hitachis eget serviceverksted og transportsystem. Da blir det enklere å unngå driftsstopp og redusert produktivitet når verktøy har behov for reparasjon eller service. I tillegg kan låneverktøy gjøres tilgjengelig etter avtale.
  • tyveriforsikring inkludert i leasing-prisen, for å sikre deg mot uforutsette tap.

 

Vil du høre mer?
Ta kontakt med din Proff-selger