Angrer ikke på digitalt valg

Nysted Byggservice i Fredrikstad er en av mange håndverkerbedrifter som har tatt steget inn i en digitale verden, og begynt å bruke «Min bedrift» fra Maxbo. Det angrer de ikke på.

 

Nysted Byggservice startet for tre år siden, og jobber med rehabilitering, tilbygg, hytter og hus. I følge Arild Nysted er det masse å gjøre. Nå holder han og hans partner på med tre prosjekter samtidig.

Nysted_Asbjørnsen

Arild Nysted og Kenneth Asbjørnsen i Nysted Byggservice har tre jobber gående samtidig. Den digitale tjenesten «Min bedrift» gjør det lettere å holde oversikten.

Mer effektivt

– Dette tilbygget på Kråkerøy er det største, og vi regner med å bruke et par uker, sier Nysted. Bruken av de digitale løsningene i «Min bedrift» er med på å gjøre prosjektet mer effektivt. Med en egen bruker får han tilgang til hele Maxbos sortiment, og kan bestille hva han vil når han vil. Bestillinger legges på prosjektet, og det er god oversikt over historikken.

- Alt av varer er jo nå på PC-en eller telefonen. Det er godt å slippe å plukke selv på varehuset. Å jobbe digitalt gjør at vi kan jobbe mer effektivt. Det er lettere å regne på jobber, og vi kan gi tilbud kjappere. Da bruker vi mindre tid på den biten, sier han. Han ser også at «Min bedrift» gir dem bedre oversikt over prosjektene.

– Selv om det er prosjekter vi har regnet på for to måneder siden, så ligger de der på nett fortsatt, sier Nysted.

Nysted Byggservice

Nysted Byggservice var en av de første til å prøve Maxbos nye digitale løsninger. Det har gjort dem mer effektive.

God hjelp

Nysted bruker «Min bedrift» på telefonen når han er på farten. Eller på PC-en på hjemmekontoret. Tjenesten har han brukt siden den kom, og han var den første i Østfold som foretok en bestilling på «Min bedrift». Bedriften bruker blant annet muligheten til å sende tilbud rett fra tjenesten, med egen logo. Etter hvert regner han med at det blir aktuelt med de andre tjenestene som er en del av «Min bedrift», som byggesøknader og arkitekthjelp.

Nysted Byggservice bruker stort sett Maxbo som hovedleverandør, og pleier som regel å få varene levert hvis det er litt større jobber.

– Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Maxbo, og får rask og god hjelp fra Proff-selgerne. Vi angrer ikke på at vi valgte å satse på de digitale mulighetene, sier Nysted.

Registrer deg