Maxbo Proff lanserer sjøhytter

Hyttelivet er en del av vår kultur og har en sterk forankring i den norske folkesjelen. Derfor tilbyr vi hytter som varer – som flere generasjoner kan ha glede av.

Hyttene våre kombinerer det beste av norsk tradisjon med moderne design og løsninger. Felles for alle hyttemodellene er store vindusflater, høyde under taket og gjennomtenkte planløsninger.

For fem år siden satset vi på våre egne hyttemodeller. Nå lanserer vi også egne sjøhytter.

De populære hyttene fra Maxbo Proff har frem til nå egnet seg best som fjellhytter. Flere kunder ytrer et ønske om å også få tilgang på sjøhytter. Dette ønsker vi derfor å gjøre noe med. Derfor lanserer vi nå hytter som egner seg bedre i et maritimt miljø. Liggende panel og teglrød takstein er noen av endringene vi gjør for å tilpasse hyttene til et område ved sjøen.

Er du en byggmester, entreprenør eller utbygger, kan du nå få levert sjøhytter som leveres som elementer, precut eller bygges på stedet. Fordelen med elementbygg er at monteringen går raskt, noe som gjør at man kan sette opp flere hytter på kortere tid.

Hyttene er bygget etter TEK 17, og alle modellene tilbys også med ferdige løsninger for kjøkken, bad og garderobe hvis man ønsker det. 

 

Størrelsen på sjøhyttene ligger fra ca. 65 til rundt 100 kvadratmeter og har mellom seks og åtte sengeplasser. Selve prosjekteringen er gjort hos Maxbo Tekniske Tjenester, og elementene leveres fra en av Maxbo Proff sine egne produksjonsanlegg, Norsk Modul eller i3 Element, eller en av våre samarbeidspartnere.

> Se de ulike sjøhyttene her

Ønsker du mer informasjon om våre ferdigprosjekterte hytter?

Kontakt din lokale prosjektselger eller send e-post til byggesystemer@maxbo.no.