Oppgrader ditt elektroverktøy med ProCORE18V-batteriene fra Bosch
- de sterkeste og mest pålitelige batteriene noensinne!

Maxbo Proff er stolt av å presentere ProCORE18V-batteriene fra Bosch. Disse batteriene representerer en ny standard for kraft for alle Bosch Professional
18 V elektroverktøy og er de sterkeste batteriene noensinne fra Bosch.

Bilde av de nye ProCORE-batteriene fra BOSCH

ProCORE18V-batterier for krevende arbeidsoppgaver

ProCORE18V-batteriene kommer i tre ulike størrelser: 4,0 Ah, 8,0 Ah og 12,0 Ah, og de er utviklet med den nyeste celleteknologien og svært god beskyttelse mot overoppheting. Dette gjør at batteriene er ideelle for de som verdsetter høy ytelse og lang brukstid samt hurtig lading.

Maxbo Proff-selger viser frem de nye ProCORE-batteriene fra BoschSindre Olson, som er Spesialist verktøy og festemidler hos Maxbo viser frem de nye batteriene.
Liten, middels, stor: Den nye ProCORE18V-serien tilbyr den riktige løsninger på alle utfordringer.
 

Få jobben gjort raskere og innenfor budsjett

ProCORE18V-batteriene har en rekke fordeler som vil være nyttige for proffen. For det første har de en lengre levetid enn andre batterier på markedet.
De er også svært holdbare og kan tåle støt og vibrasjoner, noe som gjør de perfekte for bruk under tøffe arbeidsforhold.

I tillegg gir ProCORE18V-batteriene enestående ytelse og kraft, slik at brukerne kan fullføre oppgaver raskere og mer effektivt enn noensinne. Dette kan være avgjørende for å få jobben gjort i tide og innenfor budsjettet.

ProCORE18V-batterier: Den smarte investeringen for profesjonelle elektroverktøybrukere
ProCORE18V-batteriene er også svært fleksible og kan brukes med alle Bosch Professional 18 V elektroverktøy, uavhengig av når de ble produsert. Dette gjør dem til en smart investering for profesjonelle som ønsker å oppgradere utstyret sitt og øke produktiviteten.

Maxbo Proff Byggeplass anbefaler sterkt ProCORE18V-batteriene fra Bosch til alle profesjonelle som trenger pålitelige, holdbare og kraftige batterier til sitt elektroverktøy. Disse batteriene vil hjelpe dem med å fullføre oppgavene raskere og mer effektivt enn noensinne, og vil være en verdifull investering for alle som tar sitt arbeid på alvor.

Bilde av de nye ProCORE-batteriene fra BOSCH
Batteriene har nye celletyper som også klarer å hente ut mer av det gamle batteridrevne verktøyet ditt, forteller Sindre Olson, som er Spesialist verktøy og festemidler hos Maxbo.
 

COMPACT 4.0AH
SAMME YTELSE SOM ET VANLIG BATTERI – MEN MYE LETTERE.

Ideelt for all boring og skruing, når du setter pris på lav vekt: Den nyeste celleteknologien i ProCORE18V 4.0Ah sørger for nøyaktig like mye kraft som i et standard 4,0Ah-batteri, selv om det er lettere og inntil 39 % mer kompakt enn sammenlignbare batterier i sin klasse¹.
COMPACT 4.0AH

SJEKK PRISEN

 

PERFORMANCE 5.5AH OG 8.0AH
DEN PERFEKTE BALANSEN MELLOM VEKT OG YTELSE.

Når du trenger stor effekt og må holde ut lenge: ProCORE18V 5.5Ah og 8.0Ah er kompakte, men har krefter i massevis – kan sammenlignes med nettdrevne verktøy med opptil 1600 watt. Begge batteriene passer dermed svært godt til det nye BITURBO-verktøyene våre. Med ProCORE18V 8.0Ah får du lengre batteritid.
PERFORMANCE 5.5AH OG 8.0AH

SJEKK PRISEN


ENDURANCE 12.0AH
MAKSIMAL YTELSE OG SVÆRT LANG BRUKSTID.

Hvis du ønsker å få maksimalt ut av verktøyet ditt under ekstreme arbeidsoppgaver: Den 3-lags cellearkitekturen til ProCORE18V 12.0Ah kan du jobbe ekstra lenge med maksimal effekt. For ytelse som ledningsdrevne verktøy opptil 1800 watt. Kombinert med våre BITURBO-verktøy er du klar for enhver utfordring.
ENDURANCE 12.0AH

SJEKK PRISEN


 

Batteri procore 18v 4ah

<p>Svært kompakte dimensjoner og lav vekt kombinert med ytelsen til et konvensjonelt batteri</p> <ul> <li>Den nyeste celleteknologien gir samme effekt som et standard 4 Ah batteri - med betydelig mindre dimensjoner og lavere vekt</li> <li>Flexible Power System: 100 % kompatibelt med alle eksisterende Bosch Professional 18 V elektroverktøy og ladere.</li> <li>135% lengre levetid enn et standardbatteri takket være COOLPACK 2.0-teknologi som hindrer overoppheting av batteriet</li> </ul>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Startersett procore 18v 2x5,5ah

<p>To høyytelsesbatterier av typen ProCORE18V 5.5Ah og en hurtiglader GAL 1880 CV inngår i dette settet. ProCORE18V 5.5Ah-batterier leverer opptil 87 % mer effekt enn et konvensjonelt batteri, takket være den nyeste celleteknologien med 21700-celler og Boschs intelligente batteristyring. Den integrerte COOLPACK 2.0-teknologien for overlegen varmestyring, sørger dessuten for lengre batteri- og levetid. Batteriene lades opp til 80% på bare 35 minutter av hurtigladeren. Alle våre batterier passer til nye og eksisterende Bosch Professional-verktøy i samme spenningsklasse siden 2008. ProCORE18V-batteri = 5,5 Ah leverer en effekt på opptil 1800 W og er dermed perfekt for den som ønsker maksimal ytelse fra BITURBO-verktøyene.</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Batteri procore 18v 12ah

ProCORE18V 12.0Ah Professional leverer eksepsjonell og stabil effekt, og regnes som høyytelses-batteriet med lengst brukstid i Bosch ProCORE18V-serien. Det har bransjens høyeste 18V-batterikapasitet, noe som gir mulighet til ytelse tilsvarende 1800 watt ved ledningsdrift. Dette gjør batteriet egnet for oppgaver som krever maksimal utholdenhet og kraft. For ekstra fleksibilitet passer det til alle nye og eksisterende Bosch Professional 18 V-verktøy og -ladere. Batteriet har også COOLPACK 2.0-teknologi for svært god varmeutstråling fra innsiden til utsiden av batteriet. Ettersom varme kan skade cellene, gir denne teknologien hele 135% lengre levetid enn standardbatterier. Litium-ion-batteriet har dessuten en egen indikator for batteristatus.
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit: