Vi er midt i sesongen der hjulskift og muttertrekkere er en del av hverdagen.
DeWalt DCF921/922, som har blitt kåret som "Best i test" på nettsidene til Tek.no, er den perfekte følgesvenn for profesjonelle. Denne muttertrekkeren leverer imponerende ytelse og ergonomi til en pris som kanskje vil overraske deg.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Med en 18V XR Muttertrekker, kan denne kraftige verktøyet håndtere opptil 609 Nm løsrivningsmoment og 406 Nm festemoment, noe som gjør det enkelt å fjerne selv de mest gjenstridige boltene. Den kompakte og lette designen gjør det mulig å jobbe i trange områder, og firkantfestet med stoppring gir raskt pipebytte.

En utløser med variabel hastighet gir deg full kontroll i alle bruksområder, og den effektive børsteløse motoren sikrer høy ytelse samtidig som den forlenger verktøyets levetid. Med en lengde på kun 125 mm er dette verktøyet ekstremt hendig.

Denne muttertrekkeren er utstyrt med et kraftig, hvitt LED-arbeidslys som gir bedre synlighet og funksjonalitet. Nå kan du også kontrollere lysstyrken for å tilpasse den til arbeidsmiljøet ditt. Det komfortable XR-gummigrepet og bryteren gir økt komfort og optimal kontroll. Den NT-versjonen leveres som en naken enhet i en TSTAK-kompatibel koffert for enkel transport og oppbevaring.

En spesiell funksjon som utmerker seg er de kraftige og justerbare LED-lysene rundt drevet på maskinen. Dette gir optimal belysning på arbeidsområdet uten skygger eller hindringer som kan påvirke arbeidet ditt.

Med fire ulike innstillinger for hastighet og slag, gir DCF921/922 deg allsidighet i ditt arbeid. Den håndterer også de tøffeste oppgavene, som å løsne muttere med 500 newton i moment. Selv om det finnes kraftigere alternativer, er denne muttertrekkeren ideell for vanlig husholdningsbruk.

I tillegg til å kunne låse bolter på riktig måte, har den også en modus for festing av vanlige skruer og to trinn for styrke og hastighet. Den fungerer sømløst med DeWalts vesle Powerstack 2 Ah-batteri, som gir imponerende ytelse selv om det er kompakt.

Konstruksjonsmessig har denne muttertrekkeren mye til felles med den nest beste maskinen fra Milwaukee, og begge er tilgjengelige til omtrent samme pris. Men med DeWalt DCF921/922 får du muligheten til å kjøpe batteriet til samme pris som Milwaukee-trekkeren, noe som gjør DeWalt til et ekstra attraktivt valg.


DeWalt DCF921/922 har en rekke fordeler som gjør den til et flott verktøy for profesjonelle:

  • Lett vekt
  • Allsidig og kompakt design som når trange steder
  • Kraftig arbeidslys for bedre synlighet
  • Imponerende kraft til tross for størrelsen
  • Gummiert grep for god håndtering
  • Inngår i et omfattende økosystem av DeWalt-verktøy
  • Attraktiv pris

Så hvis du er ute etter en muttertrekker som kan håndtere de tøffeste oppgavene, samtidig som den er hendig og enkel å bruke, kan DeWalt DCF921/922 være det riktige valget for deg. Gjør deg klar for sesongens hjulskift med denne pålitelige og kraftige muttertrekkeren fra Maxbo Proff.

 

Muttertrekker

Muttertrekker 18v 1/2" dcf922nt naken i tstak-koffert

18V XR Muttertrekker, opptil 609 løsrivningsmoment 406 Nm festemoment for enklere fjerning av de mest gjenstridige boltene.

Ultrakompakt og lett design for bruk på trange steder.

Firkantfeste med stoppring gir raskt pipebytte.

Utløser med variabel hastighet gir full kontroll på alle bruksområder.

Sjekk din pris