Maxbo Fredrikstad Stormarked

Adresse:

Pancoveien 9
1624 Gressvik

Åpningstider:

Mandag - fredag: 06:30-15:00
Lørdag - søndag: stengt

Vi holder stengt på nasjonale helligdager.

Telefon:

E-post:

Klikk & hent

Når du kommer til varehuset henvender du deg i kassen og oppgir hentenummeret som du finner i din ordrebekreftelse.

Maxbo PROFF

Telefon: 458 48 375

E-post: proff.fredrikstad@maxbo.no

MAXBO Stormarked Fredrikstad har 30 dedikerte selgere som hjelper deg med alt fra små skruer til store prosjekter. Vi har et stort utvalg av lagerførte produkter innen jernvare, maling, gulv, dører, vinduer, garderobe, trelast og byggevarer. I tillegg til dette kan vi levere et stort utvalg på bestilling. Klikk & Hent i butikk i løpet av 2 timer.

MAXBO Stormarked Fredrikstad ligger på Ørebekk, 5 minutter fra Fredrikstad sentrum. Her har vi rikelig med parkeringsplasser enten du kommer med stor eller liten bil. Kommer du med tilhenger er vårt uteområde enveiskjørt så du kjører bare rett frem. Kjør inn last på og kjør ut!

Trelast og byggevareavdelingen vår har et bredt utvalg av alt du møtte ønske deg fra konstruksjonsvirke til ferdigmalt panel. Alle plater og all trelast kan kappes hos oss.

Ved malingsavdelingen får du maling til hele huset og alt du trenger for å få jobben gjort, her kan vi blande maling i de aller fleste farger. Vi har maling til forbrukere og proffmaling til malere.

I gulvavdelingen vår finner du et stort lagerført utvalg av både laminat og parkett i alle prisklasser.

Kjøkkenavdelingen hos oss består av flotte utstillinger med flere forskjellige typer kjøkken. Her har vi utstilling av både møbelkjøkken og flatpakket. Vi har også lagerført kjøkken. Vi kan levere kjøkken på kort tid.

Garderobeavdelingen vår har et stort utvalg av skreddersydde løsninger samt frittstående garderobeskap. Vi tilpasser alt til din drømmegarderobe.

I vår baderomsavdeling finner du et godt utvalg av både dusjløsninger og baderomsinnredning som passer til ditt hjem.

Dør og vindu-avdelingen har bredt utvalg i lagerførte dører og vinduer. Vi bestiller også dører og vinduer på mål som passer din bolig.

Sesongavdelingen vår har et stort utvalg av griller, hagemøbler, gressklippere og alle andre hagemaskiner.

Ved kassen har vi leie av verktøy som du kan reservere på nett før du kommer.

Alt du kjøper hos oss kan du få hjemkjørt, vi har ekspressleveringer på små ordre som kan kjøres ut samme dag som du bestiller.

Vi har mange flinke håndverkere som vi samarbeider med for å kunne hjelpe deg med å få jobben utført når du ikke ønsker å gjøre jobben selv.

 

Velkommen til en hyggelig handel!