Tid er penger

Jobber du som håndverker og bygger baderom?

Da vet du at tid er penger, og at sluttsummen med to streker under er det som virkelig teller.

I flere av Maxbo sine butikker kan håndverkere nå få tak i prefabrikerte designprodukter til badet, så som benker, veggnisjer, ferdige dusjelementer med integrert sluk og fall mot sluk samt ferdige elegante designoverflater som et alternativ til keramisk flis.

Som håndverker er det viktig at du jobber effektivt og smart. Derfor tilbyr vi nå Wedi sine produkter som hjelper deg til å produsere dine prosjekter trygt, raskt, enkelt og økonomisk fordelaktig for deg.

Her kan du velge ferdig prefabrikerte dusjvegger med ferdig integrert nisje. Veggene er lette å bære på plass og monteres enkelt, raskt og effektivt kun med wedis monteringslim 610.

Flere og flere kunder ønsker økt komfort på badet. Folk bruker mer tid på badet, og ønsker seg sitt eget miniSpa. Wedi tilbyr en rekke produkter som øker komforten på badet, og som monteres enkelt, rask og problemfritt. Dette hjelper håndverkeren med å levere det kunden ønsker. Uten å bruke for mye tid.

Prosjektselger Håvard Myhrer i Maxbo, viser frem et utvalg av ulike farger man kan velge, når man ønsker en alternativ overflate til keramisk flis på sine designprodukter.

Intelligente løsninger kjennetegner wedis våtromsystemer

Intelligente løsninger og produkter som gir håndverkere en rekke fordeler er karakteristiske for Wedis våtromsystemer.

Produktene er rettet mot kvalitetsbevisste aktører i bransjen, som hele tiden leter etter gode løsninger av høy kvalitet som kan minimere installasjonstid og dermed forbedre økonomien i prosjektene. Du rekker rett og slett å legge flere bad på kortere tid. I tillegg jobber du mer HMS-vennlig, med lettere materialer.

Den store dusjveggen er spesielt karakteristisk på grunn av sin eksepsjonelle bredde på opptil 1,20 m. Den har en innebygd nisje som allerede er forseglet fra fabrikk.

Etter installasjon av wedi Sanwell veggelement kan veggen dekkes med fliser etter kun 24 timer.

Ferdig sittebenk og integrert nisje er noen av produktene Wedi kan tilby.

Spennende designløsninger og enkel montering

Wedi Sanwell veggelement gir en lang rekke fordeler.

I tillegg til muligheten for å tilpasse wedi Sanwell veggelement i én størrelse til det individuelle behovet, sikrer det deg en rekke fordeler – blant annet:

  • Enklere og raskere installasjon
  • Innebygd nisje for sjampo, såpe mm.
  • Klar til å dekkes med fliser
  • Garantert vanntett
  • Minimert risiko for installasjonsfeil

Teknisk konsulent i Wedi, Petter Levernes og Prosjektselger Håvard Myhrer i Maxbo, studerer en av Wedi sine ferdigelementer. Dette er en sittebenk, som enkelt monteres på ønsket sted.

Bedre inneklima

Den isolerte kjernen i Wedi sine gulvkonstruksjoner sikrer varme gulvflater med svært lavt energiforbruk og unngår samtidig en tung betongkonstruksjon som må varmes opp. Wedi sine isolasjonskjerner reflekterer varmeavledningen fra energikilden jevnt opp til overflaten. Her kan både Wedi Top Line eller fliser brukes som gulvbekledning. Med dette kan du som håndverker bidra til et bedre inneklima.

Maxbo tilbyr her bærekraftige, sklisikre designoverflater i natursteinslook, som er produsert av 100 % resirkulert materiale.

Enkel å rengjøre og vedlikeholde

På grunn av den høye kvaliteten på materialet og færre skjøter er Wedi Top Line ekstremt hygienisk - også over tid. Overflaten på de fire Top Line-fargene med struktur er ikke bare antibakterielle og muggavvisende, de er også testet for å være motstandsdyktige mot kjemiske midler som avløpsrens, vaskemidler, klor og sminke og mye andre kjemikalier som brukes på badet.

Velger du å bruke disse våtromsplatene når du bygger eller renoverer bad, velger du samtidig å spare tid. Du slipper å blande vann og sement, som fører til tungt arbeid.

Kontakt din Maxbobutikk hvis du vil vite mer om wedi våtromsprodukter.

Vi kommer gjerne ut og ser på ditt prosjekt sammen med wedi, og kan anbefale deg den riktige tekniske løsningen for ditt prosjekt.

Ønsker du å vite mer om Wedi sine produkter, kan du besøke en av følgende Maxbo-butikker: