Få jobben gjort med DEWALT® håndverktøy

På tide å friske opp innholdet i verktøykassen? Vi har tatt en prat med Stian Halvorsen i Stanley Black & Decker, som forteller om hvilke tre håndverktøy du BØR ha i din verktøykasse.

Gå ikke glipp av dette: Nå kan du kjøpe et valgfritt DEWALT håndverktøy hos MAXBO mellom 1. april – 30. juni 2023 – og delta i trekningen av et POWERSTACK kit!*

Les videre for å finne ut hvordan du enkelt deltar i trekningen. Det trekkes totalt 12 heldige vinnere av det populære DEWALT 18V XR verktøysettet.
*Vilkår og betingelser gjelder.

Bilde av DeWalt-verktøy.

Stian Halvorsen i DEWALT har lang fartstid i bransjen og når vi snakker med han er det ingen tvil om at han kan verktøy inn og ut. Med en interesse som startet i ung alder, har han testet mange typer verktøy og han mener det er spesielt tre typer håndverktøy du alltid ha i verktøykassen:

Brytebladkniven

Det er ingen tvil om at brytebladkniven bør være et fast inventar i verktøykassen. Med DEWALTs brytebladkniver er du alltid sikret profesjonelle snitt og kniver med overlegen holdbarhet.

DEWALT Brytebladknivene i 25 mm (DWHT10333-0) og 18 mm (DWHT10332-0) i metall, er utformet med et rustbestandig alternativ med automatisk lås.
Den integrerte bladbryteren sikrestiller at du får en skarp skjærekant uten at du behøver å bytte bladet manuelt.

Brytebladkniv 18mm dwht10332-0 dewalt

<p>DEWALT 18 mm bryteblad med tommelhjul-lås for ekstra sikkerhet.</p> <p>Den integrerte knivbryteren sørger for at du får en skarp skjærekant uten å måtte skifte et blad manuelt.</p> <p>Tommehjulet er belagt med gummi for enkel og sikker drift</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Brytebladkniv 25mm dwht10333-0

<p>DEWALT 25 mm Brytebladkniv med tommelhjullås for ekstra sikkerhet.</p> <p>Den integrerte bladbryteren sikrer at du har en skarp skjærekant uten å måtte bytte ut et blad manuelt.</p> <p>Tommehjulet er belagt med gummi for enkel og sikker drift</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Stålhammeren

Riv klo stålhammeren DWHT51004-0 med 20 oz har allsidigheten som trengs for å lirke, splitte, rive og hamre ulike materialer. Hammeren gir en jevn sving med sitt balanserte design og kan brukes til å fjerne spiker og stifter. Slitesterkt verktøy for langvarig ytelse med sin stålkonstruksjon i ett stykke og et innebygd magnetisk spor i spikerhodet for en-hånds spikerplassering.

Bilde av en DeWalt hammer.


Utforsk vårt utvalg av DEWALT hammere her.
 

Bilde av en DeWalt hammer over et trebord.

Målebåndet

DEWALTs premium målebånd slår aldri feil. Bestselgeren i 5 meter, DWHT36917-0, er utformet med dobbeltsidig trykk for enkel måling i høyden. Ny intern teknologi gjør målebåndet motstandsdyktig mot fall på mer enn 30 meter, og med ekstra TPR og grep, gir den ultimat holdbarhet. 15 cm bladforsterkning beskytter bladet mot knekk og rifter og låsemekanismen er utformet i høy kvalitet. Med avtagbar magnet, og et ergonomisk design med optimaliserte konturer, teksturer og gripesoner, er dette et premium målebånd som passer perfekt i din verktøykasse!

Målebånd 8m dwht36928

<p>Dobbeltsidig trykk for måling i høyden.</p> <p>Ny intern teknologi gjør målebåndet motstandsdyktig mot fall på mer enn 30 meter.</p> <p>Ekstra TPR og grep, gir den ultimate holdbarheten i huset. Låsemekanisme av høy kvalitet.</p> <p>15 cm bladforsterkning beskytter bladet mot knekk og rifter.</p> <p>Avtagbar magnet for praktisk bruk, ergonomisk design, optimaliserte konturer, teksturer og gripesoner.</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Målebånd 5m dwht36917

<p>Dobbeltsidig trykk for måling i høyden. Ny intern teknologi gjør målebåndet motstandsdyktig mot fall på mer enn 30 meter.</p> <p>Ekstra TPR og grep, gir den ultimate holdbarheten i huset, låsemekanisme av høy kvalitet.</p> <p>15 cm bladforsterkning beskytter bladet mot knekk og rifter.</p> <p>Avtagbar magnet for praktisk bruk, ergonomisk design, optimaliserte konturer, teksturer og gripesoner.</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Målebånd i stål 30m dwht0-34093

<p>DEWALT 30m målebånd i rustfritt stål er utstyrt med utløserknapp,</p> <p>og 5-til-1 girforhold muliggjør lynrask tilbakespoling av målebåndet - resultatet er ultimat effektivitet.</p> <p>Arm i rustfritt stål gir suveren holdbarhet ved krevende arbeidsoppgaver.</p> <p>Fjærbelagt karabinfeste for enkel portabilitet.</p>
Legg i handlevogn
Logg inn for å handle
CampaignPrice:
CampaignPrice Unit:

Hvorfor skal du velge akkurat DEWALT® sine håndverktøy?

1. Omfattende brukerforsking
Alle verktøy fra DEWALT er testet for å tåle de mest krevende arbeidsmiljøer. DEWALTs omfattende testing betyr at alle produkter gjennomgår en streng brukerforskningsprosess før lansering.

2. Konstruert for å være GUARANTEED TOUGH™
DEWALT Håndverktøy er konstruert for styrke og holdbarhet, med egenskaper optimalisert for å tåle selv de tøffeste arbeidsforholdene. De er konstruert for bruksområder med høyt moment som kreves av fagfolk, med samme høye standard som elektroverktøy.

3. Komplette løsninger for arbeidsplassen
DEWALT ser helheten. Hos DEWALT er alle produkter utviklet med tanke på å levere en komplett arbeidsplassløsning. DEWALT er ikke bare en elektroverktøyprodusent, men leverer også oppbevaringsløsninger og innfestinger, tilbehør og festeanordninger, samt hage- og håndverktøy. DEWALT tilbyr en komplett løsning for arbeidsplassen.

Akkurat nå kan du kjøpe et valgfritt DEWALT® håndverktøy hos MAXBO og delta i trekningen av et Powerstack kit!

Mellom 1. april - 30. juni 2023 har MAXBO en kampanje sammen med DEWALT, hvor du kan delta i trekningen av totalt 12 stk POWERSTACK kit.*

Bilde av DeWalt verktøypakke.

Slik deltar du:

1. KJØP
Kjøp valgfritt DEWALT håndverktøy hos din nærmeste MAXBO butikk mellom 1. april - 30. juni 2023 og ta vare på din kvittering/ordrebekreftelse.

2. REGISTRER
Gå til landingssiden for kampanjen og registrer din deltakelse her ved å laste opp kvittering/ordrebekreftelse og din informasjon. Du kan registrere din deltakelse frem til 7. juli 23:59:59. Vinnerne vil bli kontaktet innen 14 dager etter trekningen.

3. DELTA
Delta og vær med i trekningen av hele 12 stk DCK2051E2T DEWALT 18V XR Powerstack kit! Kittet inneholder DCD800 Kombidrill, DCF850 Slagtrekker, 2x Powerstack batterier, i TSTAK-koffert.

*Ved å delta godtar du DEWALT og MAXBOs personvernpolicy. Fullstendige vilkår og betingelser gjelder, klikk her for å lese mer.