Når utbygger skal velge kjøkken, faller valget på NOREMA-kjøkken fra Maxbo Proff

Idyllisk til på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune, treffer vi daglig leder og teknisk tegner, Aina Stamsaas Bolkesjø i rådgivningsselskapet Kløver Rådgivning.


Daglig leder og teknisk tegner, Aina Stamsaas Bolkesjø i rådgivningsselskapet Kløver Rådgivning viser stolt frem Norema-kjøkkenet de har valgt i sine nye tomannsboliger på Bjørkelangen.


Her har de nylig satt opp en tomannsbolig levert fra Maxbo Proff. Valget falt på hus-modellen Holmsund, som er en moderne og stor vertikaldelt tomannsbolig.


Kløver Rådgivning valgte NOREMA sitt kjøkken fra Maxbo Proff av typen AREAL Beige. Et lyst og moderne, svanemerket kjøkken.

Kløver Rådgivning hjelper kunder blant annet med byggeledelse, taksering, arkitektur og samfunnsplanlegging, og de fungerer som rådgivere og sparringspartnere. Kløver Rådgivning hjelper også andre utbyggere. De setter sammen et solid team av entreprenører som gjør jobben under oppsyn. De passer også på at alt blir riktig utført i henhold til lover, regler og gjeldende kontrakter, og ferdigstilt på en god måte.

Siden oppstarten i 2019 har de være involvert i store og små oppdrag, både for private og offentlige aktører på Nedre Romerike.

De er rådgivere i byggeprosjekter i hele lokalmiljøet! De rehabiliterer bygninger, konstruerer nye boliger, hytter, næringsbygg og alt mulig annet. En utfordring fremover blir å gjøre boligene på Nedre Romerike energieffektive, slik at man sparer både energi og penger. Kvalitet er alltid noe som prioriteres. Miljø og kvalitet er noe vi la stor vekt på i valg av kjøkken til den nye tomannsboligen, forteller Aina.

Valgte kjøkken fra Maxbo Proff

– Vi ønsket et Svanemerket kjøkken som både var moderne, praktisk og av god kvalitet. Valget falt på Norema sitt kjøkken AREAL Beige, forteller Aina. – Personlig har jeg sansen for sorte kjøkken, som mange synes er moderne. I denne tomannsboligen ønsket vi å satse på noe annet, som vi tror kundene vil falle for, sier Aina. Et lysere kjøkken som kler tomannsboligen og gir det hele et lyst og lekkert preg.

Med kjøkken fra Maxbo Proff, forholder man seg til en kontaktperson gjennom hele prosessen.

–  I en byggeprosess er det mye å holde kontroll på. Derfor er det viktig for oss å velge en leverandør der man kan forholde seg til én kontaktperson som hjelper oss gjennom hele prosessen. Vi forholdt oss til Ann-Kristin Ølmheim, som er Key account manager – kjøkken/Garderobe/Bad i Maxbo Proff.

– Hjelpen vi fikk fra Ann-Kristin, gjorde at vi kunne fokusere på våre egne oppgaver. Kjøkkenleveransen fra Maxbo Proff gikk som den skulle med Ann-Kristin som ansvarlig kontaktperson, forteller Aina.


Kjøkkenspesialist Ann-Kristin (T.V) setter pris på at Daglig leder og teknisk tegner, Aina Stamsaas Bolkesjø (T.H)  sier seg godt fornøyd med kjøkkenleveransen fra Maxbo Proff.

Ferdigmonterte elementer sparer oss for tid

–  Våre håndverkere ønsket å få kjøkkenet levert som ferdige elementer. Dette gjorde at vi fikk montert kjøkkenet på en enkel, rask og effektiv måte. På denne måten sparte vi også både tid og penger, legger hun til.

Teams og digital hjelp er dagens måte å kjøpe kjøkken på

–  I en hektisk hverdag var det utrolig flott for oss å kunne gjøre store deler av kjøpsprosessen online via Teams, forteller Aina. Dette sparte oss for mye tid. Maxbo Proff formidlet på en enkel og god måte hvilke valgmuligheter vi hadde i valg av kjøkken. Både utvelgelse av kjøkken, avtale om levering og alt annet praktisk i prosessen fungerte utmerket, legger Aina til.


Elementene fra Maxbo Proff ble levert ferdigmontert på byggeplass. Dette gjorde prosessen enklere for håndverkere som skulle montere kjøkkenet i boligene fra Maxbo Proff.

Kommer til å velge Maxbo Proff også ved nye prosjekter

–  Vi har kjøpt kjøkken fra andre leverandører ved tidligere byggeprosjekter. Denne gangen valgte vi Norema fra Maxbo Proff. Det er helheten som teller, forteller Aina Stamsaas Bolkesjø. I denne kjøpsprosessen opplevde vi en ryddighet og struktur som gjorde at vi hadde god kontroll i hele byggeprosessen. Fordelene ved valg av leverandør var mange. Muligheten for å få ferdigelementer levert rett på byggeplass, en egen kjøkkenspesialist man kan forholde seg til gjennom hele prosessen, en ryddig og strukturert faktureringsprosess, og ikke minst valgmuligheter som byr på Svanemerkede kjøkken fra Norema, som både er moderne, av god kvalitet og lekre, gjør at vi garantert kommer til å velge Maxbo Proff også i neste omgang.

Boligene legges ut for salg i disse dager, og Aina Stamsaas Bolkesjø ser frem til å åpne dørene for interessenter som ønsker å bo i et topp moderne hus, med et innbydende og lekkert kjøkken levert av Maxbo Proff.


Ønsker du å vite mer om NOREMA-kjøkken fra Maxbo Proff?

Ta kontakt med en av våre kjøkkenspesialister:

Ann-Kristin, Ølmheim

Oslo Akershus og Østfold
Send E-Post till Ann-Kristin
 

Malén Solbakken Øyborg

Sør og kysten
Send E-Post til Malén
 

Tone, Rødningen

Innlandet
Send E-Post til Tone