Tidlig kartlegging av energieffektivisering kan spare deg penger i byggeprosjektet

Som en profesjonell innen byggebransjen er du sannsynligvis kjent med kravene i den tekniske forskriften (TEK17) som krever at bygninger skal bygges med hensyn til energieffektivisering. Dette krever i de fleste tilfeller en grundig energiberegning av bygningene, og det er her Maxbo Tekniske Tjenester kommer inn i bildet.

Maxbo Tekniske Tjenester er en Enova-godkjent rådgiver som spesialiserer seg på å utføre energiberegninger for bygninger og boliger. Med programvaren SIMIEN kan de beregne alt fra årlig energibehov til varmetap fra ulike konstruksjoner. Dette gir dem grunnlag for å optimalisere klimaskallet og tekniske løsninger for lavt energiforbruk og mulighet for å kartlegge økonomiske besparelser for energieffektive tiltak.

Maxbo Tekniske Tjenester kan dokumentere at bygningen tilfredsstiller kravene til energiforbruk og energiforsyning i TEK17, og det er avgjørende for å sikre at bygningen din er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

Fra 1. januar 2010 har det vært et krav om energimerking av bygninger. Her kan Maxbo Tekniske Tjenester hjelpe deg ved å tilby energimerking utført av deres egne energieks

Som profesjonell innen byggebransjen er det viktig å ha en pålitelig samarbeidspartner som kan hjelpe deg med å oppfylle kravene til energieffektivitet og energiforsyning i TEK17. Maxbo Tekniske Tjenester kan hjelpe deg med grundige energiberegninger og dokumentasjon for å sikre at bygningen din oppfyller kravene. Med deres ekspertise kan du være trygg på at du oppfyller alle nødvendige krav og samtidig oppnår økonomiske besparelser.

Ta kontakt med Maxbo Tekniske Tjenester i dag for å lære mer om hvordan de kan hjelpe deg med å oppnå energibesparelser i ditt byggprosjekt.

Har du spørsmål?

Gå inn på hjemmesiden til Tekniske tjenester for mer informasjon. Du kan også ta kontakt med din lokale prosjektselger, ring Maxbo Proff på telefon 21937625 eller send mail til e-post: post@maxbotekniske.no. Sammen skal vi sørge for at ditt prosjekt leveres akkurat slik det er tenkt, med god økonomi og dokumentasjon.