Førsteklasses fasadekledning - unik, sertifisert og bærekraftig

Maxbo Proff har gleden av å kunne presentere et spennende samarbeid med Superwood, en ledende leverandør av unik fasadekledning. Superwood er eneste selskap i verden med prosessteknologi som gjennomimpregnerer gran helt uten tungmetaller og med minimalt bruk av impregneringsmiddel. Dette gjør deres produkter til et svært holdbart alternativ til tradisjonell vakum- og trykkimpregnering av tre.

Bilde av et hus med bekledning fra Superwood

Superwood tilbyr et bredt utvalg av profiler og farger som er spesielt tilpasset nordisk stil. Deres produktspesifikke EPD-er på alle standardprofiler og farger gir informasjon om det faktiske CO2-opptaket på hver eneste fasadeløsning. I tillegg er Superwood Cradle to Cradle Certified® med Platin-sertifikat i kategoriene Material Health og Water Stewardship. Deres produksjon er også CO2-nøytral.

Bilde av en person som går i en skog med solglimt mellom trærne.

For Maxbo Proff er det ikke likegyldig hvor materialet kommer fra. Derfor kan vi med stolthet si at treverket som brukes i Superwood kommer fra nøye utvalgte områder og at vi alltid har et stort fokus på å behandle skogen på best mulig måte. Velger du Superwood, velger du også en bærekraftig og miljøvennlig løsning.


Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder denne bærekraftige og innovative fasadekledningen fra Superwood.

Se ulike Superwood-produkter her.

Motta gratis vareprøve av Superwood slik at du selv kan vurdere kvaliteten. Du velger selv hvor du vil ha tilsendt vare.

Bestill gratis vareprøve av Superwood