Brunevarer

4 Produkter

Radio Dab+ Compact Fm-Am DCR020

Kompakt og robust DAB+ og DM radio
Kan brukes med 10.8V, 14.4V og 18V XR Li-Ion batterier
Tech Box for oppbevaring av tilkoblingsenheter 3.5 mm aux uttak og USB lading på innsidende av Tech Box (kun AC)
Slagbestandig veltebøyle for maksimal holdbarhet 1,8 m ledning med tvinne for oppbevaring

Leveres ikke med batteri
Lader leveres separat

Legg i handlevogn

Radio Lader DCR017

DAB Radio/lader leveres uten batteri. Kan brukes med 10,8, 14,4 & 18V Li-ION XR batteri. 2 strømuttak gjør den anvendelig på arbeidsplassen. 3,5mm Aux, USB port og 2m ledning med holder for oppbevaring av ledning. Perfekt radio for bruk på arbeidsplassen.
Legg i handlevogn

Radio Batteri UR18DSDL DAB 14,4-18V Hitachi

Brukervennlig og allsidig radio med mange funksjoner og god lyd. Ideell for bruk på byggeplassen! Meget robust konstruksjon med gummiputer som beskytter mot fall og hard bruk. Integrert bassrefleks. Mulighet for tilkopling av mobillader, og bærbare musikkenheter via USB. Bluetooth for trådløs avspilling av musikk. Digitale radiosignaler med DAB+. Både AM og FM radiofrekvens med høy mottakersensitivitet. Utstyrt med praktisk sidejusterbart oppbevaringspanel for telefon/mediespiller. LCD-display med bakgrunnsbelysning og klokke. Alarmfunksjon. Kompatibel for batterier med Li-ion slide innfesting med voltstyrke 14,4V - 18V. Drives med batteri eller medfølgende AC strømadapter. Kompakt og lett transportabel med bærehåndtak og solid veltebøyle i ett. IPX4 klassifisert som gir beskyttelse mot vannsprut og 5 minutter med regn. Leveres med: 2 stk. AA batterier og AC strømadapter (Leveres uten Hitachi batteri og lader).
Legg i handlevogn

Radio batteri ur18dsal 14,4-18V Hitachi slide/230V FM/AM

Brukervennlig og allsidig radio med mange funksjoner og god lyd (integrert bassrefleks). Meget robust konstruksjon, som beskytter mot fall og hard bruk. Mulighet for tilkopling av mobillader, og bærbare musikkenheter via USB. Både AM og FM radiofrekvens med høy mottakersensitivitet.

Utstyrt med praktisk sidejusterbart oppbevaringspanel for telefon/mediespiller. LCD-display med klokke. Alarmfunksjon. Kompatibel for batterier med Li-ion slide innfesting med voltstyrke 14,4V - 18V. Drives med batteri eller medfølgende AC strømadapter.

Kompakt og lett transportabel med bærehåndtak og solid veltebøyle i ett. IPX4 klassifisert, som gir beskyttelse mot vannsprut og 5 minutter med regn. Ideell for bruk på byggeplassen! 

 
Legg i handlevogn