Verktøy

195 Produkter

Adapter Dewalt threaded quik drive

Adapter Dewalt threaded quik drive

Legg i handlevogn

Gjærsag 54v 216mm flexvolt 216mm blad

XR FLEXVOLT DCS777 54V oppladbar 216 mm kapp-/gjærsag. 54V XR FLEXVOLT batteri gir sagen kraft som en elektrisk sag og mobiliteten som oppladbar. DCS777 har en meget høy nøyaktighet kombinert med DeWalts unike XPS sagelinjesystem som gir god oversikt over kuttet. XR FLEXVOLT batteriet tilfører ca. 210 kutt pr. lading ( 48X98mm tre) med konstant avgitt effekt. Sagen er kompakt og lett med målene 445x370 mm og med en vekt på kun 14 kg. DCS777 har en ports støvavsug og er kompatibelt med Air Lock avsugssystem. Kapasitet 270x62mm kapasitet, 6300 omdreininger. Gjæringsvinkeljustering kan settes nøyaktig mellom 0 - 50° til høyre og venstre, og opptil 48° vinkling. Lav vekt 14kg. Leveres med 2x6,0Ah XR FLEXVOLT batterier, nøkkel og materialklemme.
Legg i handlevogn

Borhammer sds+ xr naken dch283nt 2,8j i tstak kasse

DCH283NT er en SDS-Plus borhammer naken med 3 funksjonsvalg og en slagkraft på 2,8J. Bruksområdet er til hull med diameter 4-26 mm og lette meislingsarbeider. Den børsteløse motoren gjør at hammeren trenger lite vedlikehold. LED lys som gir god oversikt over arbeidsområdet. Inngår i Perform & Protect med sin lave vibrasjon, kun 8,5 m/s2 noe som gjør at slitasjen på bruker minsker og produktiviteten øker. Borhammeren leveres med beltekrog og multihåndtak i en TSTAK verktøykasse.
Legg i handlevogn

Borhammer sds+ xr 54v dch333x2 flexvolt 9ah i tstak kasse

XR FLEXVOLT SDS-plus borhammer, DCH333X2, 54V 9,0Ah børsteløs motor med 3,5J og en kapasatet på hulltaking mellom 4-30 mm diameter. Hammeren har 3 funksjonsvalg. LED lys med forsinkelse gir god oversikt. Designet er kompakt, lett og ergonomisk for god komfort og støtte ved lange arbeidsøkter. Perfom & Protect klassifisert for sin lave vibrasjon, kun 8,5 m/s2. Leveres i TSTAK verktøykasse med 2x9,0 Ah batterier med ladeindikator, multilader, beltekrok og multihåndtak.
Legg i handlevogn

Spikerpistol bat nt1850dbsl kun maskin Hitachi 18v u/batteri/lader/koffert

Hitachi 18V minidykkertpistol, NT1850DBSL er meget brukervennlig og har høy kapasitet med børsteløs motor. Et unikt lukket trykkluftsystem gir lang drifstid som igjen gir lave driftskostnader. Lavt lydnivå og rekyl gir behagelig bruk. Innstilling for enkel og serieskuddsfunksjon. 3Ah batteri gir opptil 1650 avfyringer. Spikerdim: 1,25x1,0mm. Leverest i stablekasse og 2 stk 3Ah batterier og lader.
Legg i handlevogn

Spikerpistol bat nt1865dbsl kun maskin Hitachi 18v u/batteri/lader/koffert

Hitachi 18V dykkertpistol, NT1850DBSL er meget brukervennlig og har høy kapasitet med børsteløs motor. Et unikt lukket trykkluftsystem gir lang drifstid som igjen gir lave driftskostnader. Lavt lydnivå og rekyl gir behagelig bruk. Innstilling for enkel og serieskuddsfunksjon. 3Ah batteri gir opptil 1650 avfyringer. Spikerdim: 1,6x1,4mm. Leverest i stablekasse og 2 stk 3Ah batterier og lader.
Legg i handlevogn

Spikerpistol bat nt1850dbsl 18v 3ah Hitachi børsteløs stablekasse

Hitachi 18V minidykkertpistol, NT1850DBSL er meget brukervennlig og har høy kapasitet med børsteløs motor. Et unikt lukket trykkluftsystem gir lang drifstid som igjen gir lave driftskostnader. Lavt lydnivå og rekyl gir behagelig bruk. Innstilling for enkel og serieskuddsfunksjon. 3Ah batteri gir opptil 1650 avfyringer. 5Ah batteri gir opptil 2450 avfyringer. Spikerdim: 1,25x1,0mm.
Legg i handlevogn

Motorsag Elektrisk14" CS35Y 2000W Hitachi

Brukervennlig og kompakt kjedesag med standard håndtak
Ergonomisk gummibelagt grep Automatisk kjedesmøring med integrert kjedeoljeregulator
Enkel, verktøyfri justering av kjedespenning
Mekanisk “kick-back” kastbeskyttelse og kjedebrems Transparent oljetankindikator for enkel avlesning av oljenivå
Vinner av iF Design Award 2014

 • Effekt 2.000W
 • Kjedehastighet ubelastet 14,5 m/sek
 • Tankvolum (olje) 150 ml
 • Håndtak Standard
 • Sverdlengde 350 mm (14")
 • Anbefalt sverdlengde 300 - 450 (12" - 18")
 • Sverdtype Kedjehjul
 • Kjededeling 9,52 mm (3/8")
 • Drivlenketykkelse 1,3 mm / 0,050"
 • Vibrasjonsnivå m/s² (3D) 4,0
 • Lydtrykksnivå dB (A) 90,0
 • Lydeffekt dB (A) 103,0
 • Dimensjon (L x B x H) 290 x 217 x 220 mm
 • Tørrvekt 5,4 kg
Legg i handlevogn

Grovstøvsuger WD 3 P

Karcher WD 3 P er en praktisk og kompakt grovstøvsuger med solid 17 L beholder i plast. Strømforbruk på bare 1000 W og 2 m sugeslange til renhold i bil, inngangsparti, kjeller, verksted/hobbyrom og oppsuging av små mengder væske. En grovstøvsuger er en multifunksjonell maskin som gjør det enklere å holde det rent, og fjerne grov smuss, fint støv og væske med flottør som automatisk stopper maskinen når beholder er full av vann. WD 3 P grovstøvsuger har mange praktiske løsninger som f.eks. patronfilter for enkel støvsuging av både tørt og vått smuss uten bytte av filter, regulerbart gulvmunnstykke med klipsfester for optimalt oppsug av alle typer smuss, avtakbart håndtak, praktisk blåsefunksjon, låsesystem for enkel åpning og lukking av beholder m.m. I tillegg har den uttak for elektroverktøy med automatisk stopp-/startbryter, som innebærer at oppsugingsfunksjon slås på og av via elektroverktøyet når det er koblet til maskinen. Alt tilbehør kan oppbevares på maskinen, og gulvmunnstykket har egen festeanordning. Støvsugerpose er kun nødvendig ved oppsuging av fint støv.

Bruksområder

 • Arbeid med elektroverktøy
 • Hobbyrom
 • Kjeller
 • Inngangsparti
 • Bil rengjøring
 • Små mengder vann


Funksjoner og fordeler

 • Spesial patronfilter for våt og tørrsuging uten å endre filteret .
 • Nyutviklet gulvmunnstykke og sugeslange for perfekte rengjøringsresultater , med tørr eller våt , fin eller grov smuss .
 • Avtakbart håndtak for enkel støvsuging selv i de trangeste steder . Gir mulighet for å feste forskjellige dyser direkte på sugeslangen .
 • Praktisk blåsefunksjon.  Den praktiske blåse funksjonen hjelper der hvor støvsuging er ikke mulig.
 • Praktisk parkeringsposisjon. Rask og enkel midlertidig lagring av sugerøret og gulvmunnstykket. Praktisk kabel og tilbehør lagring. Plassbesparende , sikker og lett å nå oppbevaring av sugeslange , tilkoblingskabel og tilbehør .
 • " Pull & Push " låsesystem for enkel beholder åpning og lukking.
 • Ergonomisk formet bærehåndtak for praktisk transport av enheten .
 • Kompakt design forplassbesparende lagring.
 • Fleksibel og allsidig i bruk .
Legg i handlevogn

Grovstøvsuger WD 6 P Premium

Karcher WD 6 P Premium er en kraftig, energieffektiv og ultrasugesterk grovstøvsuger med solid 30 L beholder i rustfritt stål, strømforbruk på bare 1300 W og 2,2 m sugeslange til rengjøring av inngangsparti, kjeller, verksted/ hobbyrom, garasje m.m., og oppsuging av større mengder væske.

En grovstøvsuger er en multifunksjonell maskin som gjør det enklere å holde det rent, og fjerne grov smuss, fint støv og væske. WD 6 P Premium grovstøvsuger har mange praktiske løsninger som f.eks. flatt foldefilter for enkel støvsuging av både tørt og vått smuss uten bytte av filter, regulerbart gulvmunnstykke med klipsfester for optimalt oppsug av alle typer smuss, avtakbart håndtak, praktisk blåsefunksjon, låsesystem for enkel åpning og lukking av beholder, håndmunnstykke med antistatisk beskyttelse m.m.

Alt tilbehør kan oppbevares på maskinen, og gulvmunnstykket har egen festeanordning. Støvsugerpose er kun nødvendig ved oppsuging av fint støv. Ved å trykke på en knapp samtidig som du legger munnstykket over filterbanking, aktiveres integrert filterrens som sender kraftige luftimpulser og flytter skitten fra filter til beholder. Sugeeffekten gjenopprettes raskt. WD 6 P Premium har i tillegg dreneringsplugg, og uttak for elektroverktøy med automatisk stopp-/startbryter, som gjør maskinen ideell til oppussing og innebærer at oppsugingsfunksjon slås av og på via elektroverktøyet når det er koblet til maskinen.

Mål: L418 x B382 x H694 mm
Vekt: 9,1 kg

Standard tilbehør: Sugeslange 2,2 m x 35 mm, 2 x Sugerør 0,5 m x 35 mm, fugemunnstykke, strømuttak for el-verktøy, fleksibel 1 m x 35 mm, 1 x Filterpose Fleece, blåsefunksjon, støpsel med betjening, solid støtfanger, parkeringsbrems, justerbar sugekraft, bærehåndtak, dreiebryter, dreneringsplugg.

Teknisk data:

Strøm tilsvarer* 2000 W
Energiforbruk 1300 W
Kabellengde 6 m
Tilbehørsstørrelse 35 mm
Spenning 220-240 V
Legg i handlevogn

Borhammer GBH 2-23 REA Bosch N10

"Integrert, avtagbar avsugsenhet gjør arbeidet rent og støvfritt Den spesielt kompakte konstruksjonen gjør arbeidet komfortabelt selv over hodehode Borkroneadaptersett til avsug ved arbeid med hulborkroner (inntil 68 mm) - kan også brukes med ekstern suger"
Legg i handlevogn

Støvposer papir for wde5000 a5

Tilbehør for Industristøvsuger. Hitachi m-klasse

Legg i handlevogn

Støvposer papir for wde1200 a5

Tilbehør for Industristøvsuger. Hitachi m-klasse

Legg i handlevogn

Støvposer synt for wde1200 a4 Hitachi

Elastisk overflatemateriale gir bedre utnyttelse av posevolum. 4 syntetiske støvsugerposer har samme støvopptak som 5 papirposer. Høyere slitasjemotstand - går ikke i stykker ved posebytte. M-klasse godkjenning i henhold til EN60335-2-69:2008.

Maks støvgjennomtrenging: <0,01%. Konstant luftflyt, selv når posen er fylt av støv.

Legg i handlevogn

Vinkelsliper 1200w 125mm kg1202 b+d

Vinkelsiper med 1200W motor som gir høy effekt samtidig som den er behagelig å holde i. No-volts bryteren hindrer enheten fra å starte ufrivillig. Bryteren skal tilbakestilles før enheten kan startes. Myk start som gir bedre kontroll og som reduserer slipemaskinens bevegelse.

 • 3 posisjoners sidehåndtak for ekstra kontroll og sikkerhet.
 • Spindellås som gjør bytte av tilbehør raskt og enkelt.
 • Låsbar bryter for komfort og kontroll.
 • 125mm skive størrelse er en god balanse mellom fresedybden og tilgjengelighet.
Legg i handlevogn

Gjærsag 54v xr naken flexvolt

DEWALT XR FLEXVOLT  DCS777 54V oppladbar 216 mm kapp-/gjærsag.

 • 54V XR FLEXVOLT batteri gir sagen kraft som en elektrisk sag og mobiliteten som oppladbar.
 • DCS777 har en meget høy nøyaktighet kombinert med DeWalts unike XPS sagelinjesystem som gir god oversikt over kuttet.
 • XR FLEXVOLT batteriet tilfører ca. 210 kutt pr. lading ( 48X98mm tre) med konstant avgitt effekt.
 • Sagen er kompakt og lett med målene 445x370 mm og med en vekt på kun 14 kg.
 • DCS777 har en ports støvavsug og er kompatibelt med Air Lock avsugssystem.  
 • Kapasitet 270x62mm kapasitet, 6300 omdreininger.
 • Gjæringsvinkeljustering kan settes nøyaktig mellom 0 - 50° til høyre og venstre, og opptil 48° vinkling.
 • Lav vekt 14kg.  
 • Leveres med nøkkel og materialklemme, uten batteri og lader.
 
Legg i handlevogn

Stikksag CJ160VA 800W Hitachi

Egenskaper

Velbalansert stikksag med sterk motor og meget høy kuttekapasitet
Gummibelagt grep
Enkelt, raskt og verktøyfritt bladbytte (universal bladinnfesting)
Nytt og forbedret bladfeste
Elektronisk hastighetsregulering (5 trinn + Auto) med konstant kraft
4 pendelinnstillinger
Fluorinebelagt (PTFE) aluminumsbord for minimal friksjon mot underlaget 
Integrert LED-lys
Utstyrt med sikkerhetsdeksel (splintvern)
Meget effektiv blåsefunksjon for fjerning av spon etc.
Enkelt feste (one-touch) av utskiftbar glidesåle for enklere kurveskjæring
 
 • Effekt: 800W
 • Kapasitet i tre/stål/aluminium: 160/10/20 mm
 • Maks gjæringsvinkel: 0 - 45° høyre/venstre
 • Minste kutteradius: 25 mm
 • Slagtall ubelastet: 800 - 2.800 /min
 • Slaglengde: 26 mm
 • Pendelfunksjon: Ja
 • Hurtigfeste for blad: Ja
 • Vibrasjonsnivå m/s² (3D): 9,5
 • Lydtrykksnivå dB (A): 85,0
 • Lydeffekt dB (A): 96,0
 • Dimensjon (L x H): 266 x 187 mm
 • Vekt: 2,5 kg
Legg i handlevogn

Bordsag 1850w+stativ dw745rs dw dw745 + de7400

DEWALT bordsag har patentert tannhjulsjustering av anlegget for best mulige nøyaktighet.

 • Kløyvebredde 610 mm, sagedybde 77 mm.
 • Slagbestandig ramme.
 • Leveres med 250 mm 24 tenners sagblad, parallell- /gjærinsanlegg og påskyver.
 • Vekt 22 kg.
 • Stativet, DE7400, har store hjul som er enkle å rulle over trinn, kanter og ujevnheter.
 • Innfellbar bein.
 • Lett aluminiumskonstruksjon.
 • Stativet kan flyttes med sagen fastmontert.
Legg i handlevogn