Metermål

52 Produkter

Tommestokk tre 1m 61-1-6 hultafors

En klassisk tommestokk, 1 meter, fra Hultafors produsert av glassbjerk med ledd av svensk stål, som gjør det mulig å ha tynne stikker og en smidig meterstokk.

 • Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant.
 • Vannbasert beskyttelseslakk for økt motstand mot smuss og fukt.
 • Leddene er varmebehandlet, epoxylakkert og oljet inn på tre punkter for å gi den sin høye kvalitet.
 • Hver stikke kontrolleres to ganger i produksjonen med et høyhastighetskamera.
Legg i handlevogn

Båndmål 8m probuilder

Størrelse.: 8 m x 25 mm. Tykt stålbånd, sterk og holdbart, 0,25 mm nylon overtrukket bånd, klar skala og høy kvalitet. Varmebehandlet ABS skal med gummibelegg. Komfortabel og holdbart. Materialer: Ny ABS (Krom) + TPR + gummi etikett
Legg i handlevogn

Tommestokk tre 2m 61-2-10

En klassisk 2 meter tommestokk fra Hultafors produsert av glassbjerk med ledd av svensk stål, som gjør det mulig å ha tynne stikker og en smidig meterstokk.

 • Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant.
 • Vannbasert beskyttelseslakk for økt motstand mot smuss og fukt.
 • Leddene er varmebehandlet, epoxylakkert og oljet inn på tre punkter for å gi den sin høye kvalitet.
 • Hver stikke kontrolleres to ganger i produksjonen med et høyhastighetskamera.
Legg i handlevogn

Meterstokk 59 1m

Hultafors klassiker, meterstokk på 1 meter, en nødvendighet for alle håndverkere. Tradisjonelt produsert av glassbjerk med ledd av svensk stål, som gjør det mulig å ha tynne stikker og en smidig meterstokk. Metrisk gradering i svart på begge sider med røde desimaltall. .Typegodkjent i henhold til EU Klasse III. .Vannbasert beskyttelseslakk for økt motstand mot smuss og fukt. .Leddene er varmebehandlet, epoxylakkert og oljet inn på tre punkter for å gi den sin høye kvalitet. .Hver stikke kontrolleres to ganger i produksjonen med et høyhastighetskamera.
Legg i handlevogn

Meterstokk Glassfiber G59 1m

Meterstokk på 1 meter produsert av glassfiberforsterket polyamid, som gir økt motstand mot fukt. Metrisk gradering i svart på begge sider og røde desimaltall. .Økt motstand mot fukt. .Foliepreget gradering gir økt beskyttelse mot slitasje. .Typegodkjent i henhold til EU Klasse III.
Legg i handlevogn

Tommestokk Alum A61-1-6

Tommestokk produsert av eloksert aluminium med ledd av galvanisert stål. Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant. God motstandskraft mot fukt, varme og slitasje. Eloksert aluminium med ledd av galvanisert stål gir økt beskyttelse mot korrosjon. God motstandskraft mot fukt, varme og slitasje.

Legg i handlevogn

Meterstokk tre 2m 59-2-10

En klassiker fra Hultafors og en nødvendighet for alle håndverkere, både proff og privat. Tradisjonelt produsert av glassbjerk med ledd av svensk stål, som gjør det mulig å ha tynne stikker og en smidig meterstokk. Metrisk gradering i svart på begge sider med røde desimaltall.

 • Økt motstand mot smuss og fukt.
 • Høy kvalitet.
 • Typegodkjent

Vannbasert beskyttelseslakk for økt motstand mot smuss og fukt. Leddene er varmebehandlet, epoxylakkert og oljet inn på tre punkter for å gi den sin høye kvalitet. Typegodkjent i henhold til EU Klasse III. Hver stikke kontrolleres to ganger i produksjonen med et høyhastighetskamera.

Legg i handlevogn

Tommestokk glassfiber 2m g61-1-6

Hultafors tommestokk på 1 meter produsert av glassfiberforsterket polyamid, som gir økt motstand mot fukt. Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant. Økt motstand mot fukt. Foliepreget gradering gir økt beskyttelse mot slitasje. 

Legg i handlevogn

Tommestokk glassfiber 2m g61-2-10

Hultafors tommestokk 2 meter produsert av glassfiberforsterket polyamid, som gir økt motstand mot fukt. Gradering med svarte tall på begge sider, metrisk i underkant og engelsk tomme i overkant. Foliepreget gradering gir økt beskyttelse mot slitasje.

Legg i handlevogn

Meterstokk glassfiber g59-1-6 hultafors

Hultafors meterstokk 1 meter produsert av glassfiberforsterket polyamid, som gir økt motstand mot fukt. Metrisk gradering i svart på begge sider og røde desimaltall. Økt motstand mot fukt. Foliepreget gradering gir økt beskyttelse mot slitasje. Typegodkjent i henhold til EU Klasse III.

Legg i handlevogn

Meterstokk glassfiber g59-2-10 hultafors

Hultafors meterstokk produsert av glassfiberforsterket polyamid, som gir økt motstand mot fukt. Metrisk gradering i svart på begge sider og røde desimaltall. Foliepreget gradering gir økt beskyttelse mot slitasje. Typegodkjent i henhold til EU Klasse III.

Legg i handlevogn

Metermål 2m Tre Millimeter

En rimelig og god meterstokk med 10 ledd - mm - mm. Metrisk gradering.
Legg i handlevogn

Metermål 2m Glassfiber Hvit Millimeter

Tommestokk i hvit glassfiber. 2m, med millimetervisning. Gradert på begge sider med start fra hver ende. Vannavvisende og tåler de vanligste løsemidler. Leddkonstruksjon med usynlige fjærer.

Legg i handlevogn

Båndmål med sveiv 50m ProBuilder

50m Båndmål. 4 x opprullingshastighet. Softgrip håndtak med gummibelegg. Sveiv forsterket med metall.
Legg i handlevogn

Målebånd Stål BT 5m

Gult stålmålebånd på 5 meter, gradering i millimeter, med matt overflate for refleksfri avlesing. Endebeslag montert med speil for innvendig og utvendig måling, dempet båndretur av gummi som beskytter endehaken mot skader. Klasse I. .Unik belteholder med rask funksjon som gjør at målebåndet kan frigjøres med en hånd. .Mulighet til innvendig måling ved å legge til 100 mm. .Endehaken er montert på undersiden av båndet slik at du kan lese av skalaen helt fra begynnelsen. .Gummidetaljer på utsatte deler beskytter kapselen både utvendig og innvendig. .Tydelig brems som er enkel å låse.
Legg i handlevogn

Målebånd Stål BT 8m

Gult stålmålebånd på 8 meter, gradering i millimeter, med matt overflate for refleksfri avlesing. Endebeslag montert med speil for innvendig og utvendig måling, dempet båndretur av gummi som beskytter endehaken mot skader. Klasse II. .Unik belteholder med rask funksjon som gjør at målebåndet kan frigjøres med en hånd. .Mulighet til innvendig måling ved å legge til 100 mm. .Endehaken er montert på undersiden av båndet slik at du kan lese av skalaen helt fra begynnelsen. .Gummidetaljer på utsatte deler beskytter kapselen både utvendig og innvendig. .Tydelig brems som er enkel å låse.
Legg i handlevogn

Båndmål glf pc 50m(a) hultafors

Gult glassfiberbånd, båndbredde 13 mm, svært fleksibelt bånd med ekstra tykt lager av plast som beskytter mot slitasje.

 • Robust ramme av ABS-plast.
 • Båndbegynnelse type C.
 • Glassfiberbåndet er sterkt, smidig og kan bøyes uten noe problem.
 • Båndet tåler fukt, temperatursvingninger, de fleste kjemikalier og er ikke elektrisk ledende.
 • Typegodkjent i henhold til EU Klasse II.
 • ABS-plasten gjør rammen både lett i vekt og holdbar.
Legg i handlevogn

Båndmål Pr 5M Kl I Mm Hult Eu Klasse I

Robust målebånd med ergonomisk grep, gummibelagt knapp og brems, med et holdbart hus av ABS-plast. Gult, motstandsdyktig bånd gradert ved bruk av en nøyaktig blekkstråleteknikk. Myk, fjærbelastet båndretur beskytter endehaken mot skader og forlenger båndets levetid. Typegodkjent som EU Klasse I. Smart metall løkke for sikkert arbeid i høyden. Sterk, rustfri endehake i stål med ekstra forsterkningsplate. Tydelig brems som holder båndet i ro ved låsing. Båndet kan byttes ut og finnes som reservedel.
Legg i handlevogn