Snøsmelt og antiskli

8 Produkter

Leca Safe Vinterstrø 50ltr

Knust Leca til glatte gangveier og oppkjørsler. Naturprodukt uten salt og kjemikalier. Kan etterbrukes som jordforbedring.
Legg i handlevogn

Leca safe vinterstrø 10 liter

Knust Leca i en sekk på 10 liter til glatte gangveier og oppkjørsler. Naturprodukt uten salt og kjemikalier. Kan etterbrukes som jordforbedring. 

Legg i handlevogn

Antiskli Leca Safe 2,5Ltr

LECA SAFE ANTISKLI, 2,5 L.
Miljøvennlig, enkel og effektiv strømiddel til glatte overflater. Produktet er knust lettklinker i str 1,5-5 mm, et naturprodukt som kan gjenbrukes som jordforbedring. Produktet er 80% lettere enn sand og grus, noe som gjør det meget letthåndterlig og drøyt i bruk.

Legg i handlevogn

Issmelt spann 10kg Heydi

Effektiv issmelter på basis av magnesiumklorid. Hurtigvirkende, drøy i bruk og lang virkningstid. Trapper, oppkjørsler, parkeringsplasser, fortau, gangveier, etc.
Legg i handlevogn

Issmelt Smelt 5 Kg Heydi Issmelter

Effektiv issmelter.
Hurtigvirkende, drøy i bruk og lang virkningstid. Trapper, oppkjørsler, parkeringsplasser, fortau, gangveier etc.

Legg i handlevogn

Tinesalt MG Kombi 25kg

Til istining og støvbinding. "Snilleste" tinesalt i klassen. Godt egnet til belegningsstein og betong. Virker effektivt ned til -25 grader. Fremstilles av salt fra gruvedrift eller sjøvann. Fraksjon: 0-5 mm.

Legg i handlevogn

Strøsalt 25kg Isbrytern

Tiner ned til -21 grader. Mest effektiv ved temperaturer ned til -12 grader. Saltet er godt egnet til lagring utendørs ved lave temperaturer. Fraksjon: 0,2-3,2 MM.

Legg i handlevogn

Heydi issmelt 10kg kloridfri

Heydi Smelt KF strøs ut med skuffe, spade e.l. Dersom man strør for hånd bør arbeidshansker benyttes. Fordel pulveret jevnt utover. Forbruk avhenger av temperatur og istykkelse. Når pulveret har smeltet seg gjennom islaget og løsnet det fra underlaget, skal isen og smeltevannet fjernes. Dette er spesielt viktig på betong som ellers kan bli utsatt for frostsprenging.

Heydi Smelt KF inneholder ingen giftstoffer og er ikke skadelig for mennesker, dyr eller vegetasjon ved normal bruk.

Legg i handlevogn