Sikring

21 Produkter

Røykvarsler Optisk m/Pausefunksjon

Liten optisk røykvarsler med 5-års batteri. Hvis røykvarsleren kjenner røykutvikling gir den fra seg en høy lyd, ( 85dB 3m unna) og en rød LED lampe blinker. Ved behov for bytte av batteri avgir den også en varslingdslyd. 

Optiske brannvarslere inneholder ingen radioaktivt materiale og anses å være effektiv når det gjelder deteksjon av ulmebranner. Dette er ofte branner som kan ulme/gløde i lengre tid før det utvikler seg til en brann. Denne typen branner er i dag de mest vanlige og vi anbefaler og ha flest optiske varslere.

Optiske brannvarslere fungerer slik at røykpartikler absorberer lys og en fotoelektrisk kilde i varsleren detekterer lysforandring og varsleren reagerer.

0,00 per POS
Legg i handlevogn

Brannstige 3,9m

Utfellbar brannstige for rømning fra bygninger i tilfelle brann. Inneholder 3 deler: topp, midt og bunndel. Skjøtestykker og skruer. Vekt:11,3kg
0,00 per STK
Legg i handlevogn

Brannteppe 1,2X1,2m

Brannteppe egner seg spesielt godt til å kaste over brennende gryter, gjenstander o.l. eller personer som har brann i klærne. Brannteppet har lite kjølende effekt, så det kan være aktuelt med etterslukking. Er også meget godt egnet til å pakke seg inn i, for eksempel i forbindelse med evakuering.
0,00 per STK
Legg i handlevogn

Brannstige Utfellbar 3,9m Eurostigen Komplett

Eurostigen utfellbare brannstiger (US) fungerer som en rømningsvei i tilfelle brann oppstår. Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles enkelt ut til en stige ved hjelp av en utløsersplint.

Eurostigen er produsert i eloksert aluminium og utstyrt med rust-frie bolter. Brannstigene er ideelle for boliger, rekkehus, bygårder, næringsbygg og institusjoner. 

0,00 per STK
Legg i handlevogn

Brannslukker Skum 6L 21A 144B

6liter skumslukker med slukkeklasse 21A, godkjent til bruk i boliger. Skumslukkere egner seg for bruk i offentlige miljøer som butikker, forsamlingslokaler og fartøy. De er også egnet for privatpersoner i boliger, fritidshus og campingvogner. Brannklasse: AB. Effektivitetsklasse: 21A - 144B Sertifiering: CE, DNV.
0,00 per STK
Legg i handlevogn

Brannslukker Pulver 6Kg 43A 233B Tmpd6S

Pulverslukkere gir en ekstra trygghet og har en effektiv slukkeeffekt på de fleste typer branntilløp. Apparatene er fylt med ett av markedets beste høyeffekt pulver og slukker branner i fiberholdige materialer, plast, brennbare væsker og gasser samt i elektrisk utstyr. 
 

Brannslukkningsapparat 6 kg, pulver, klasse 2. Egner seg for bruk i villaer, fritidshus, industri, verksteder, lagerlokaler, byggeplasser, bensinstasjoner, garasjer etc.

- Dim.: 50 x 15 cm
- Klassifisering: ABC 40% 43A - 233B TMPD6S

0,00 per STK
Legg i handlevogn

Sperrebånd Rød/Hvit 100Mx80mm Ikke Klebende

SPERREBÅND RØD/HVIT 100MX80MM IKKE KLEBENDE
0,00 per STK
Legg i handlevogn

Røykvarsler 10Års Batteri Ione

RØYKVARSLER 10ÅRS BATTERI IONE IKKE FOR SERIEKOBLING
0,00 per STK
Legg i handlevogn

Røykvarsler 3PK LM- 101LG

Sett med 3 stk. trådløse optiske røykvarlere. Sikre hjemmet ditt eller fritidsboligen din med optisk røykvarsler som hurtig reagerer på røyk og ulmebranner. Flere varslere kan knyttes trådløst sammen og danne et komplett varslingsystem for alle rom. Utløses en varsler vil alle varslerene i systemet bli aktivert. Opptil 15 varslere kan kobles trådløst sammen med en avstand på opptil hele 60 meter.

Høyfrekvent digital signal (433.92 MHz), som de andre tilkoblede røykvarslerne også mottar og alarmerer. Trenger ikke omprogramering ved batteriskift. Dobbel funksjonskontroll med blinkende lys og testknapp. Photoelektrisk system, inkl. 9volt batteri, Strømforbruk: 80uA, Omgivelsestemperatur: -10°C til +40°C, Alarmsignal: 85db/3 m.

0,00 per STK
Legg i handlevogn

Sperrebånd super rød/hvit 75mmx500m

SPERREBÅND SUPER RØD/HVIT 75 MM X 500 M
0,00 per STK
Legg i handlevogn

Avsperringsbånd rød/hvit 50m

Bredde 80 mm.

0,00 per STK
Legg i handlevogn

Brannstige utfellbar 5,4m

Eurostigen brannstiger fungerer som en rømningsvei i tilfelle brann oppstår. Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles lett ut til en stige ved hjelp av en utløsersplint. Zarges brannstiger er produsert i eloksert aluminium og utstyrt med rust-frie bolter. Brannstigene er ideelle for boliger, rekkehus, bygårder, industri-bygg, institusjoner etc.

0,00 per STK
Legg i handlevogn

Brannstige utfellbar 6,0m

Eurostigen brannstiger fungerer som en rømningsvei i tilfelle brann oppstår. Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles lett ut til en stige ved hjelp av en utløsersplint. Zarges brannstiger er produsert i eloksert aluminium og utstyrt med rust-frie bolter.

Brannstigene er ideelle for boliger, rekkehus, bygårder, industri-bygg, institusjoner etc.

0,00 per STK
Legg i handlevogn

Røykvarsler optisk chor-w 433mhz

Trådløs

0,00 per POS
Legg i handlevogn

Gassalarm 230V 12V trafo 85DD

GASSALARM 230V 12V TRAFO 85DD
0,00 per STK
Legg i handlevogn

Brannstige Utfellbar 4,2M Eurostigen

Eurostigen brannstiger fungerer som en rømningsvei i tilfelle brann oppstår. Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles lett ut til en stige ved hjelp av en utløsersplint.

Zarges brannstiger er produsert i eloksert aluminium og utstyrt med rust-frie bolter. Brannstigene er ideelle for boliger, rekkehus, bygårder, industri-bygg, institusjoner etc.

0,00 per STK
Legg i handlevogn

Toppdeksel og utløser brannstige zarges

Utløserstasjon for brannstige, leveres med splint - utløser, deksel for snø og is samt merke for nødutgang

0,00 per STK
Legg i handlevogn

Brannslukker 2kg Kl.2 Pulver

Pulverslukkere gir en effektiv beskyttelse ved alle typer branntilløp. De er fylt med ett av markedets beste høyeffektpulver og slukker branner i fiberholdige materialer, plast, brennbare væsker og gasser samt i elektrisk utstyr.

Beregnet for bl.a. personbiler, fritidsbåter, lastebiler, trucker etc. 2 kg pulver. Dim.: 40 x 10 cm. Klassefisering: ABC 40% 13A-70B

 
0,00 per STK
Legg i handlevogn