Vi prioriterer våre proffkunder

Vi jobber kontinuerlig for å sikre deg som proffkunde tilgang til de byggevarene du trenger. Samtidig er det forhold rundt varetilgang vi ikke kan kontrollere og vi må derfor ta noen forbehold.  

Leveringsdato som oppgis på dine ordrer er forventet leveringsdato når ordren settes, men det kan bli forsinkelser. Siden dette skyldes forhold Maxbo og Løvenskiold Handel ikke kan kontrollere, kan vi dessverre ikke påta oss ansvaret for forsinkelser og følgene det får. Vi anbefaler deg derfor å bestille varer i god tid, og lover å gjøre vårt aller beste med tanke på å sikre deg så god tilgang på byggevarer som mulig. 

Stor etterspørsel etter trelast 

Det er for tiden spesielt stor etterspørsel etter trelast. Dette skyldes begrenset tilgang til trelast i USA og Canada, noe som øker etterspørselen etter trelast fra Europa.  

For å sikre at vi har nok trelast i alle våre varehus, er trelast kun tilgjengelig for kjøp i varehus og gjennom vår nettportal for proffkunder, Min bedrift på maxboproff.no. Forbrukerkunder har kun tilgang til trelast gjennom å besøke et av våre varehus. 

Vi beklager usikkerheten dette medfører for deg i din arbeidshverdag, men understreker at vi jobber hardt for at du skal merke minst mulig til disse utfordringene.  

Ta kontakt med din proffselger for mer informasjon. 

Kontakt oss
Maxbo Proff kundeservice og lokale salgssupportteam kan ta imot bestillinger og svare på dine spørsmål.

 

Velkommen til en trygg handel!

Vi vil holde denne siden oppdatert etter hvert som vi får ny informasjon