Markise

4 Produkter

Terrassemarkise 350x300cm

Terrassemarkise som er 350cm bred og kan rulles ut 300cm. Markisen kommer komlpett med festebraketter for å feste markisen i vegg eller tak. Leveres med uunnværlig høydejustering og beskyttenfe aluminiumskassett. Produsert i pulverlakkert stål og aluminium. Duk i vannavvisende polyester.

Leveres med beskyttende plast på alle lakkerte ståldeler.

Vekt: 33 kg.

Legg i handlevogn

Terrassemarkise 395x300cm

Terrassemarkise som er 395cm bred og kan rulles ut 300cm. Markisen kommer komlpett med festebraketter for å feste markisen i vegg eller tak. Leveres med uunnværlig høydejustering og beskyttenfe aluminiumskassett. Produsert i pulverlakkert stål og aluminium. Duk i vannavvisende polyester.

Leveres med beskyttende plast på alle lakkerte ståldeler.

Vekt: 33 kg.

Legg i handlevogn

Terrassemarkise med motor 395x300cm

Skap en lunere uteplass på terrassen, samtidig som du forlenger sommerkveldene og beskytter mot solen på varme sommerdager.

Motormarkiser leveres med 1,5 meter ledning og støpsel for direkte tilkobling til strøm. Alle markiser med motor leveres med fjernkontroll.

Mål: 395x300 cm

Legg i handlevogn

Terrassemarkise med motor/lys 395x300cm Beige

Terrassemarkise med motor/lys (395x300cm Beige duk) er definitivt å anbefale for god komfort. Markisen tåler store vindstyrker samtidig som den gir skjønn skygge på solvarme dager og hindrer at lyssterke stråler strømmer fritt inn gjennom vinduene.

Terrasseduken er beige og kassetten er hvit.

Gode solskjermingsløsninger er gode energiøkonomiske investeringer. Om natten kan solskjerming hindre varmeutstråling på vinterstid og om sommeren reduseres behovet for dyr luftkondisjonering. Altså er dette helårsprodukter.

Legg i handlevogn