Visning

Støttemur

Støttemur mini 1/2 grå 12,5x28x17 48stk/600kg/pll aaltvedt

Mini støttemur er den ideelle muren for små og store prosjekter. Muren settes opp enkelt, uten krav til store maskiner og utstyr. Mini støttemur finnes med glatt eller knekt front.

Støttemursystemet består av:

 • Normalblokk: 25cm x 28cm x 17cm
 • Halvblokk: 12,5cm x 28cm x 17cm
 • Kurveblokk: 25cm x 28cm x 17cm (21cm bred i bakkant)
 • Skrå endeblokk: 25cm x 28cm x 17cm
 • Utvendige hjørner

Til mini støttemur med glatt front finnes det også innvendige og utvendig hjørneblokker som settes i stigende rekkefølge 1-4. Start med den blokka som passer best men følg i stigende rekkefølge. Start f.eks med Nr3, følg med 4,1,2,3,4,1,2 osv.

Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur mini 1/1 grå 25x28x17

Aaltvedt Mini Støttemur er en klassiker og en bestselger. Grunnen er det enkle og pene utseende, i tillegg til at blokkene er relativt små og lette å håndtere uten maskiner og utstyr. Mini Støttemur trenger ikke mures eller limes, og den heller bakover med 10 grader, ca. 3cm per skift. Mulighetene er mange for å finne gode løsninger, enten det er i skrånende terreng, nivåforskjeller opp til naboen, eller om du skal bygge opp plenen noe og du trenger en kant ned til belegningssteinen. Høye murer eller murer som må tåle større belastninger må forankres med jordarmeringsnett. Vi anbefaler Aaltvedt Sålebjelke som fundament, da denne gjør det enkelt å vatre opp og få et godt utgangspunkt for et varig og godt resultat. Mini støttemur finnes med glatt eller knekt front.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur sålebjelke 100x21x10

Såleblokk eller Sålebjelke til første skift av støttemuren. Enkel og anvendelig. Kan brukes til alle støttemurer.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Kantstein rådhus 1/2 mur gråmix 21x14x15,5, 70stk-1,57m2-721kg/pall

Kantstein Rådhus 1/2 Mur er en allsidig blokk som benyttes både som halvstein til mur og som kantstein. Som kantstein holder den dekker av belegningsstein og heller på plass, samt avgrenser fint mot plen. Siden blokka ikke er så lang, er den enkel å bue, den gir solide og pene kanter som er enkle å vedlikeholde. Steinen har mål: 21x14x15,5 cm, og veier 10,2kg. Kommer i fargene Gråmix og Brunmix.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur rådhus geoloc gråmix 31x26x14,5

Går du med tanker om å dele av tomten noe, lage en avskjerming mot naboen eller skille av eiendommen med ulike platåer skal du se nærmere på Rådhus støttemur. Den tromlede Rådhus-steinen er dekorativ til bruk både i støttemurer, trapper og som dekke. Rådhus støttemur er et fleksibelt og patentert mursystem. Den kan stables som frittstående pyntemur, synlig fra begge sider og den kan brukes som støttemur da blokkene tillater buede konstruksjoner. Støttemuren kan være loddrett, som et gjerde, eller settes skrått mot terrenget. Støttemuren har en patentert låsemekanisme Geoloc som både sørger for feste mellom blokkene og innfesting av jordarmeringsnett.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur rådhus hjørne gråmix 31x14,5x15,5cm

Rådhus Støttemur Hjørne sikrer at skiftene/lagene av støttemuren går opp i helstein og halvstein. Den trenger ikke å støpes og limes, da den har spor for geoloc pinnene. Hjørneblokka gir et solid og pent hjørne. Steinen har mål: 31x14,5x15,5 og veier 12,19kg.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Helle rådhus tromlet topp gråmix 25x25x6

Helle Rådhus Gråmix er en kvadratisk tromlet helle som kan brukes til så mangt. Den er 6cm tykk og måler 25x25cm lengde og bredde og kan derfor benyttes som en kjøresterk belegningsstein. Den er enkel å legge og krever lite vedlikehold. Rådhus Helle brukes også som toppstein til Rådhus Støttemur. Det går 4 stk heller per løpemeter. Aaltvedt anbefaler å lime toppstein til Rådhus Støttemur med frostsikkert lim. Mål er altså 25x25x6, Vekst 8kg. Skap det uterommet du alltid har ønsket deg med Aaltvedt heller!
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur rådhus mur ende gråmix 31x21x14,5

Støttemur Rådhus Ende er en allsidig blokk som benyttes både som endestein til Rådhus støttemur, som toppstein til støttemur og som kantstein. Porststolper, benker, bord og trapper kan settes opp med Rådhus endeblokk. Som kanstein gir den solide og fine kanter, og holder dekker av belegningsstein og heller på plass. Steinen har mål: 31x21x14,5 cm, og veier 20,5kg.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur kombimur grå 11,76stk/m2 32/pal 22kg gul knott

Aaltvedt Kombimur Støttemursystem kommer i Knekt og Grå variant.

 • Blokkene kan benyttes som støttemur, søyler (med egen låsevinkel som selges separat), plantekasser og hjørner for Mini Støttemur.
 • Med kombimur er det kun to blokker som trengs, normalblokk, eller helblokk, og halvblokk.
 • Hjørner settes opp av helblokker og festes sammen med låsevinkler, som selges separat.
 • Gule knotter til innfesting av jordarmeringsnett og i mellom blokkene er inkludert i prisen.
 • Kombimur Grå Normalblokk har mål: 50(21 i bakkant)x17x17 og veier 22kg.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur knekt 40x20x20

Aaltvedt Knekt Støttemur minner om granitt  er den flotteste muren Aaltvedt har! Normalblokken er konet så den er enkel å svinge og lage kurver med,  den trenger ikke støpes eller limes og det patenterte låsesystemet, der låsepinner er inkludert i prisen, sikrer blokkene og sikker innfesting av jordarmeringsnett. Grunnet sin lave vekt er den lett å jobbe med uten maskiner. Steinen har mål: 40(33 i bakkant)x20x20 cm, og veier 25,9 kg.

Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur knekt hjørne 40/36x20x20cm

Aaltvedt Knekt Støttemur minner om granitt  er den flotteste muren Aaltvedt har! Normalblokken er konet så den er enkel å svinge og lage kurver med, den trenger ikke støpes eller limes og det patenterte låsesystemet, der låsepinner er inkludert i prisen, sikrer blokkene og sikker innfesting av jordarmeringsnett. Grunnet sin lave vekt er den lett å jobbe med uten maskiner. Hjørnesteinen brukes som hjørne og hel ende blokk. Hjørnesteinen sikrer at hvert skift/lag av muren går opp i hel og halv. Hjørnesteinen er knekt på tre sider. Hjørnesteinen har mål: 40(36,5 i bakkant)x20x20 cm, og veier 24,9 kg.

 

Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur knekt 1/2stein 20/16,5x20x20cm

Aaltvedt Knekt Støttemur minner om granitt  er den flotteste muren Aaltvedt har! Normalblokken er konet så den er enkel å svinge og lage kurver med, den trenger ikke støpes eller limes og det patenterte låsesystemet, der låsepinner er inkludert i prisen, sikrer blokkene og sikker innfesting av jordarmeringsnett. Grunnet sin lave vekt er den lett å jobbe med uten maskiner. Knekt Støttemur halvstein er knekt på tre sider., har mål 20(16,5 i bakkant)x20x20 cm, og veier 14kg.

Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur knekt topphelle 40x24,5x6cm

Knekt støttemur har en enkel rett design som passer i de fleste miljøer. Mursystemet består av en normalblokk, hjørne, hel og halv ende. Den har en topplate med knekt front på begge sider.

 • Den er enkel å bygge, med muligheter for innvendig og utvendig kurver, uten bruk av spesialblokker.
 • Knekt støttemur er ypperlig også til store murer ved bruk av armerings-nett og Geoloc.

Mursystemet består av:

 • Normalblokk 40cm x 20cm x 20cm
 • Hjørne: 40cm x 20cm x 20cm
 • Halv ende: 20cm x 20cm x 20cm
 • Topplate med knekt front på begge sider: 40cm x 24,5cm x 6cm
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur mini knekt 25x28x17

Aaltvedt Mini Støttemur er en klassiker og en bestselger. Grunnen er det enkle og pene utseende, i tillegg til at blokkene er relativt små og lette å håndtere uten maskin er og utstyr. Mini Støttemur trenger ikke mures eller limes, og den er laget med et spor i bakkant for å "låse"skiftene. Muren heler bakover med 10 grader, ca 3cm per skift. Mini Støttemur har mange tilpasningsblokker, kurveblokk, halvstein, hjørner, og skrå endeblokker. Mulighetene er mange for å finne gode løsninger enten det er i skrånende terreng, nivåforskjeller opp til naboen, eller om du skal bygge opp plenen noe og du trenger en kant ned til belegningssteinen. Mulighetene er mange. Høye murer eller murer som må tåle større belastninger må  forankres med jordarmeringsnett. Se egne dimensjoneringsveiliedninger for dette.

Mini Støttemur normalblokk veier 20kg. Den måler 25x28x17, og det går 23 blokker på 1m2. 4 blokker per lengdemeter. Vi anbefaler Aaltvedt Sålebjelke som fundament, da denne gjør det enkelt å vatre opp og få et godt utgangspunkt for et varig og godt resultat.

Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Låseknott gul 30stk/pose til kombimur og stor støttemur

Store støttemurer krever høy grad av sikring og må tåle store belastninger. Det er ikke påkrevd noen form for støping eller liming. Det eneste man trenger er en såle av pukk som fundament. Stor Støttemur fra Aaltvedt er en hul mur som fylles med drenerende masse etter hvert skift som settes opp. 

Muren er beregnet på maskinstabling, noe som gjør at den settes raskt og enkelt opp. Maskinstablingen bidrar til at støttemuren blir kompakt og sikker. Skal muren være høy må den dimensjoneres med jordarmering. Stor støttemur er fleksibel og tåler store belastninger. Den er svingbar både til innvendig og utvendig bue. Krappeste kurve er R=2,4 meter. Den er også velegnet til innvendig hjørne.

Stor støttemur kan monteres i tre helninger. Det avhenger av hvordan man plasserer låseknotten som følger med muren. Man kan stable muren enten 88 grader, 86 grader eller 82,5 grader. Skal den stables som tosidig mur kan den settes i 90 grader. Minste radius på muren er 2,5 meter.

Stor støttemurblokk:  60/44,2cm x 60cm x 30cm
Vekt pr. blokk: 150kg

Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn

Støttemur mini skrå ende grå

Mini Støttemur Skrå Ende gir en pen avslutning på endene på murer som skal trappes nedover. Aaltvedt Mini Støttemur er en klassiker og en bestselger. Grunnen er det enkle og pene utseende, i tillegg til at blokkene er relativt små og lette å håndtere uten maskiner og utstyr. Mini Støttemur trenger ikke mures eller limes, og den er laget med et spor i bakkant for å "låse" skiftene. Muren heller bakover med 10 grader, ca. 3cm per skift. Mini støttemur finnes med glatt eller knekt front.
Logg inn for å se pris og handle
Kampanjepris, se detaljer
Legg i handlevogn